Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes lehetek ezek...

Hány hetes lehetek ezek alapján? Későbbi ovulációm volt, ilyenkor ti hogyan számolnátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Csupán csak kíváncsiságból kérdezem :)

Nov 28-án volt meg a mensi.

Nem várt napján volt ovulációm. Tehát Dec 31-én.

És január 14 pozitív terhességi teszt.

Ugye a dokik az utolsó vérzéstől számítják tehát 6 hetes 6 napos vagyok ha úgy számoljuk.

De ugye elvileg csak kb 4hetes 6 napos lehetek..

Szerintetek elég ha Jövőhéten megyek majd dokihoz :)

Akkor már talán talán láthat valamit ugye?

Amúgy átlagos ciklusom 35 -+5 nap

2019. jan. 15. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak dec. 31 estél teherbe, akkor jövőhéten még szerintem csak petezsákot fog találni, szívműködést még nem, hiszen az úgy 5 hét 5-6 naptól vagy még inkább 6 héttől van. Olyan szempontból nem baj ha elmész hogy látszik, jó helyen van e a terhesség, nem méhenkívüli e.
2019. jan. 15. 12:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2019. jan. 15. 12:55
 3/8 momoka 2002 ***** válasza:
En a helyedben megvarnam a te szamitasod szerinti 6 hetet,vagyis ha 31. Volt ovud akkor valamikor 28.-a utan. Ultrahangbol megallapitjak a baba korat ugyis. Megadhatod az utolso menzid datumat az ovu -14 napot vagyis dec. 17et. De a termint megallapitasa ugyis a baba kora, nagysaga, uh szerint allapitjak meg.
2019. jan. 16. 15:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Én mensi szerinti 8. héten mentem, tudtam, hogy későn volt ovum. Akkor volt 6 hét 1 napos és szívcsőpulzálás. Ha nincs semmi baj (vérzés, erős görcs) akkor ráérsz 2 hét múlva menni :) jó babavárást
2019. jan. 16. 19:12
 5/8 A kérdező kommentje:

Ma voltam orvosnál

Petezsák 3,9mm

4 hét.

Majd Jövőhéten kell vissza mennem.. :)

2019. jan. 22. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Erre a 4 hétre hogy jutottatok?

Ha november 28.-án volt menstruációd, akkor ugye “papíron” mostanában lennél 8 hetes.

Ha dec. 31.-én lett volna ovud, akkor most lennél 3 hetes.

Tehát december 25.-én kellett foganjon nagyjából.

2019. jan. 22. 15:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is 28-án volt az utolsó menszeszem. Voltam orvosnál ahol a nőgyógyász szerint 9 hetes vok, Ultrahangon még csak petezsákot láttak, 1 hét múlva kell visszamennem
2019. jan. 22. 16:17
 8/8 anonim ***** válasza:

de leírta hogy a nov. 28 irreleváns hiszen csak valószínű dec.31-jan.1 lett terhes...azaz ha a számolás miatt akarjuk nézni, olyan mintha dec.14-15 körül lett volna az utolsó vérzése.

Ahhoz meg stimmel a négy hét nagyjából.

(nekem egyébként az első uh-kon-hiába tudtam pontosan mikor sikerültek a babák- mindig csak a hetet írták le, tehát 4 hét 6 napos voltam, de csak 4 hét szerepelt a papíron. Úgy a 12.hét környékén kezdtek el napokat is írni hozzá és akkor kezdett stimmelni a dátum)

2019. jan. 23. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!