Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S Epp takaritottam,...

S. O. S Epp takaritottam, emelgettem a felmosovödröt, sajnos nincs senkim aki segiteni tudna es arra lettem figyelmes hogy egy Bö mennyisegu folyadek folyik belolem?!

Figyelt kérdés

Nem vagyok benne biztos hogy nem-e a magzatviz szivarog de ha jol tudom a magzatviz atlatszo, edeskes szagu ez meg inkabb olyan tejszeru, feher folyas volt de hirtelen olyan sok hogy lecseppent a padlora. (bugyiban takaritok)

Ez szerintetek normalis?

39+ 3

2020. jan. 21. 12:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Be kellene menni az ügyeletre, nekem 2 gyerek alatt 1x se fordult elő ilyen.

Azóta is folydogál? Mert akkor magzatvíz.

2020. jan. 21. 13:07
 2/22 anonim ***** válasza:
61%

Bocsi, ez csak egy vicc, de szerintem az nem normális, hogy bugyiban takarítasz :D:D:D persze megszokás kérdése, ha neked így kényelmes, hajrá :D Engem feszélyezne hogy belátnak vagy jön valaki akkor hogy megyek ki.

Egyébként szerintem várj még, mert bármi lehet. Nekem is szokott olyan folyásom lenni, hogy egy fehér adag kijön, és vízszerű jön mellette. De utána nem folyik semmi. Mondjuk lecsöppenni még nem csöppent, a bugyi mindig felfogja (ha mondjuk csak hálóing van rajtam).

2020. jan. 21. 13:11
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha magzatvíz akkor az továbbra is csordogálni fog. Ha nincs senki aki bevinne a kórházba, hogy ránézzenek, kérd meg ismerősödhet, barátnőt, szomszédot, vagy hívj taxit.
2020. jan. 21. 13:21
 4/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat, azota nem folyik abszolut semmi ugyhogy valoszinuleg csak folyasrol van szo
2020. jan. 21. 13:27
 5/22 A kérdező kommentje:
2es Te azert kicsit megmosolyogtattal. 😃 Szeretek bugyiban itthon flangalni 😄
2020. jan. 21. 13:30
 6/22 anonim ***** válasza:
78%

Nem hiszem, hogy normális lenne.

A magzatvíz viszont több folyadék lenne, pár decinyi is és jobban folyik. Ha fél állsz abbamaradhat, mert a baba feje mint egy dugó eldugaszol. De szivárgás lehet.

2020. jan. 21. 13:30
 7/22 A kérdező kommentje:
Tegnap is bementem a korhazba, mar 6.alkalommal mert alig ereztem a babat es hala istennek mindketten jol vagyunk. Tegnap minden normalis volt. Szerintem ez csak egy bovebb feher folyas volt, ami mar abba maradt. Lassan ki leszek tiltva a korhazbol mert para maminak neznek. Szerintem meg varok par orat.
2020. jan. 21. 13:37
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem pont ilyen volt.Szivárgott a magzatvíz. Vasárnap mentem be és haza küldtek, hogy nem látnak semmit hiába mondtam, hogy szivárog. Másnap szintén ez volt csak erőteljesebben, ekkor már bent kellett maradnom és kedden megszületett a lányom.
2020. jan. 21. 22:22
 9/22 anonim ***** válasza:
Nyákdugó lehet...de vegyél lyan betétet ami kimutatja a ha a magzatíz szivárog.Nekem az utolso időben mikor alig éreztem a babát,azt mondta a doki hogy utolso napokban sokkal nyugisabbak,és valoban,másnap meglett a kisfiam.
2020. jan. 22. 12:16
 10/22 A kérdező kommentje:
En most mar tenyleg nagyon aggodok. Kb ket hete alig mozog. Napi max 5 mozgast erzek. 5x voltam korhazban, es allitolag minden rendben van. Tegnap folyt valami amit leirtam de azota megint megallt a tudomany. Nem szeretnek ismet bemenni az ugyeletre, mert lenyegeben nem valtozott semmi. Keddre vagyok kiirva, akkor ugyis megvizsgalnak.. Majd megirom mi lett a vege, hatha mas is egyszer ilyen helyzetbe kerul...
2020. jan. 22. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!