Árthatott ez a kis.mennyisegű alkohol?
Ma töltöttem be a 10.hetet
Eddig a terhességem.alatt egy korty alkoholt sem ittam, ma viszont megkóstoltam egy kis bodzás pezsgőt( kb 5 fokos)2-3 korty..Utána viszont iszonyú lelkiismeretfurdalásom lett..Lehet baja 2-3 korty gyenge pezsgőtöl a babának? Ez volt az első és utolsó alkalom,hogy alkoholtartalmú italt ittam
Nem tiltott az alkohol terhesség alatt,mértékkel. Még a hozzáértők sem tiltják pl.meleg nyári estén egy kis laza hideg fröccsöt vagy jó minőségű vörösbort. Nyilván csak keveset. Bár nekem nem bírja a gyomrom most egyáltalán. :) múltkor belenyaltam a párom alkoholos málnás sörébe és már attól égett a gyomrom. :D alkoholnentes gyümölcsös sört viszont rendszeresen iszok ha jó idő van.
28 hkm
Egyebként én sem kívánom,de tegnap valahogy megkívantam ,jó hideg bodzás..Jól esett,de csak épp a.pohár aljára öntöttem,2-3 korty..
Igen azt én is olvastam,hogy nem gond ha valaki alkalomadtán megiszik 1 pici bort pl, csak azt is olvastam hogy ez az első trimeszterben sem ajánlott☹De remelem ez a kevéske nem ártott,meg egyebkent elotte nem is ittam egy kortyot se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!