Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alkohol terhesség alatt?

Esperanza18 kérdése:

Alkohol terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A terhességem 10-11-12.hetében is fogyasztottam alkoholt 1-1 alkalommal, mert nem tudtam a babáról. (Előtte is teljesen rendszertelen volt a menstruációm, azt hittem akkor is csak erről volt szó). Most 17 hetes vagyok és minden rendben van a baba fejlődésével. Lehet, hogy ennek ellenére valamilyen rendellenessége lesz a picinek, vagy ennyi nem árthatott neki?

2019. júl. 10. 14:44
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Seggrészegre ittad magad vagy 1-1 pohár sört ittál?
2019. júl. 10. 14:48
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Szia! Én ugyanígy voltam, nem tudtam, hogy terhes vagyok, állandóan buliztam (Karácsony, Szilveszter, szülinapok...). Ittam és cigiztem is rendesen... Semmi baja nem lett a lányomnak 😊 a méhlepény még most alakult ki, nem jutott át semmi.

Én is aggódtam, de az orvos megnyugtatott!

Sok sikert!

2019. júl. 10. 14:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak iszogattál és nem ment el a baba, és a vizsgálat szerint is rendben van, akkor nem hiszem, hogy baj lesz. Most már tudod, nyilván nem fogsz inni, ez a lényeg.
2019. júl. 10. 14:56
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

1.: két alkalommal csak 2-3 pohár bort ittam, egyzser viszont elég nagy mennyiséget :(

2019. júl. 10. 15:04
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Ezt nem lehet megmondani. Reméljük nem lesz baja.
2019. júl. 10. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:
27%

Ez azert eleg sok :/

Az orvosom nem tiltja a kismamaktol az alkoholt, maximum heti 1 deci vorosbor szerinte jot is tesz (bar nem tudom), viszont 2-3 pohar igy egyszerre...

2019. júl. 10. 16:43
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
100%-ra tudom neked mondtani, hogy semmi baja nem lesz ettől a babának. A stressztől annál inkább lehet, úgyhogy ne aggódj! Élvezd az áldott állapotot! :)
2019. júl. 10. 16:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2019. júl. 10. 20:31
 9/9 Coffelia ***** válasza:
Még nem voltak idegei, amik károsodhattak volna, úgyhogy ne izgulj! :)
2019. júl. 12. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!