Terhesség alatt a parfümökben, kézfertőtlenítőkben található alkohol nem károsítja a magzatot?
🤦🏻♀️
Max, ha megiszod...
Egyébként 1 pohár bor sem árt meg...
Ez az amit soha sehol nem lehet kimutatni.
Parfümben, más kisebb dozisu pipere dolgoknál nem lehet megtudni, hogy a magzatra milyen hatassal volak ezek a szerek. Pl lehet a gyerek 3-as matekból és az anya ha egy picit sem érintkezett volna alkohollal a gyerek most 4-es lenne...
Vagy 50 évesen májrákja lett, de ha az anya semmit nem használ akkor lehet 55 évesen lett volna csak. Ezt nem lehet kimutatni, vagy megfigyelni.
1. Csak azért gondoltam, mert bőrön át felszívódhat. Nyilván kis mennyiségben, de akkor is.
Igen, azért is kérdeztem, mert neten sem találtam róla semmit. Védőnőhöz legközelebb 2 hét múlva megyek, addig kíváncsi voltam.
Szerintem mindenkeppen hagyd abba a parfumozest! Az en dokim is tanacsolta, sott ha jol emlekszem meselte, hogy a felesegenek is megtiltotta terhesseg alatt.
Max fel fujas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!