Lehet pozitív? Holnap kell hogy megjöjjön és tegnap kíváncsiságból teszteltem.
Ma délután Clear Blue, először kiírt 1-2 hetet majd eltünt.. függőleges vonal percekig ott volt, de nem színezve.. végül negatív lett..Tudom,hogy az utóbbi jobb teszt, de akkor a facelle fars pozitív? Élőben színes és picit jobban látszik.. Már kezdtem örülni 😔
Már megint itt van a két hét múlva tesztelős , pedig legutóbb is erősen leszavazták :D
Kérdező, drukkolok lehet ez még pozi :)
Sziasztok! Sajnos nincsennek jó híreim.. Szombaton volt egy ilyen tesztem és tegnap este elöntött a vér.. :(((.. Ma du-tán megyek dokihoz, de ez ennyi volt.. Nem csak vérezgetem hanem totál megjött.. Jöttem haza a munkából és akkora szúrást éreztem , hogy a szemem is bekönnyezett alig bírtam hazavezetni..Utána percekig álltam a zuhany alatt mert szinte ömlött.. Annyira szomorú vagyok..
Kedves kérdező!
Végtelenül sajnálom :( 🤍 Remélem, hogy mihamarabb bővül a családotok. Minden jót!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!