Mi volt a legviccesebb indok, ami miatt eddig sírva fakadtál a terhességed során?
Figyelt kérdés
Vidám tapasztalatok érdekelnek, hogy feldobjuk egymást. :)
Én pl múlt héten sírógörcsöt kaptam, mert a férjem hozott a boltból sajtos kiflit, miután kértem, hogy hozzon sajtos kiflit. Fél óráig sírtam, hogy olyan csodálatos, hogy nem felejtette el (ő természetesen kiröhögött). Bármilyen vicces sztori érdekel. :)
2020. okt. 11. 14:16
21/21 anonim válasza:
Én a munkahelyemen sírtam, kb azontájt amikor kiderült a terhesség. Viszont naponta 3x elsírtam magam, már nem tudom mindet, de akkor is, amikor a szokásos 2/2es feladat leosztásos mmegbeszéléseink voltak. Viszont köztudottan utalta a főnök a síró alkalmazottakat, ezért baromi dühös volt. Amiért még féltem is tőle, és így még jobban sírtam. :D szörnyen kínos volt.. Ráadásul muszáj volt elmondanom neki, hogy elengedjen vizsgálatra. Akkor is bőgtem. Szóval megállapította, hogy szegény hülye bekapta a legyet és nem is örül neki. Elmagyarazni már nem akartam, végül is veszélyeztetett lettem és nem mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!