Mi volt a legviccesebb indok, ami miatt eddig sírva fakadtál a terhességed során?
Vidám tapasztalatok érdekelnek, hogy feldobjuk egymást. :)
Én pl múlt héten sírógörcsöt kaptam, mert a férjem hozott a boltból sajtos kiflit, miután kértem, hogy hozzon sajtos kiflit. Fél óráig sírtam, hogy olyan csodálatos, hogy nem felejtette el (ő természetesen kiröhögött). Bármilyen vicces sztori érdekel. :)
Mert a férjem elindult dolgozni.
Közben nevettem, és mondtam neki, hogy menjen nyugodtan :)
De zokogva sírtam.
Hát, nem volt valami kellemes..
Az első terhességemkor szinte mindenen sírtam, a legabszurdabb mégis csak az volt mikor láttam egy reklámban hogy a kiscicát megetetik alutasakos eledellel. Ez nagyon meghatott.
A másodikkal azért sírtam mert megkívántam valamit de nem ihattam belőle, mert nem alkalmas emberi fogyasztásra. Kiborító volt számomra. A fürdővíz volt az egyébként, valószínű a tusfürdő illata miatt kívántam meg mert valami gyümölcsös volt.
Nagyon megkívántam a mentolos fogkrémet de reggel elfogyott...
A férjem elment dolgozni.
A kislányom elment oviba.
Bepisiltem a coop kellős közepén😂😂😂
A kedvencem az volt, hogy a siós dobozokon ugye van az a 'tisztítsuk meg együtt a balatont' szöveg, elolvastam és zokogtam, hogy ez mennyire aranyos már?!
Utána ugyanígy amikor elmeséltem ezt a férjemnek.
Illetve mindig amikor nagyon nagyon nevettem, akkor átváltottam hisztérikus sírásba, szóval nem nagyon mert nekem vicceseket mondani😂😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!