Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi volt a legviccesebb indok,...

Mi volt a legviccesebb indok, ami miatt eddig sírva fakadtál a terhességed során?

Figyelt kérdés

Vidám tapasztalatok érdekelnek, hogy feldobjuk egymást. :)

Én pl múlt héten sírógörcsöt kaptam, mert a férjem hozott a boltból sajtos kiflit, miután kértem, hogy hozzon sajtos kiflit. Fél óráig sírtam, hogy olyan csodálatos, hogy nem felejtette el (ő természetesen kiröhögött). Bármilyen vicces sztori érdekel. :)

2020. okt. 11. 14:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer sem sírtam terhesség alatt, sem mikor megszületett a baba, viszont mikor hazaértünk a kórházból és megláttam, hogy milyen ronda színűre festették a falat akkor aztán....
2020. okt. 11. 20:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert a férjem elindult dolgozni.

Közben nevettem, és mondtam neki, hogy menjen nyugodtan :)

De zokogva sírtam.

Hát, nem volt valami kellemes..

2020. okt. 11. 20:44
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Azon, hogy apósom kilocsolta a vizet a wc elé, és hajnalban, félálomban beleléptem :D Nem viccelek, kb 1 órán keresztül vigasztalhatatlanul sírtam emiatt :D
2020. okt. 11. 20:46
 14/21 anonim ***** válasza:
92%

Az első terhességemkor szinte mindenen sírtam, a legabszurdabb mégis csak az volt mikor láttam egy reklámban hogy a kiscicát megetetik alutasakos eledellel. Ez nagyon meghatott.

A másodikkal azért sírtam mert megkívántam valamit de nem ihattam belőle, mert nem alkalmas emberi fogyasztásra. Kiborító volt számomra. A fürdővíz volt az egyébként, valószínű a tusfürdő illata miatt kívántam meg mert valami gyümölcsös volt.

2020. okt. 11. 22:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
eszembe jutott, hogy milyen sokan szemetelnek. Egyébként nem tudom, hogy jutott ez eszembe, egyáltalán nem ez volt a téma. Zokogtam keservesen.
2020. okt. 11. 22:15
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
Hogy a férjem, kezében valami rágcsálnivalóval, közvetlenül mellém ült le a kanapéra, úgy, hogy hozzám tudjon bújni, és nem a másik végére (ami tipikusan a kedvenc helye volt).
2020. okt. 12. 00:25
 17/21 anonim ***** válasza:
88%
Simogattam a férjem a körmömmel és megkért hogy ne mert csikis neki és ezen úgy kiborultam, hogy órákig bőgtem
2020. okt. 12. 04:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon megkívántam a mentolos fogkrémet de reggel elfogyott...

A férjem elment dolgozni.

A kislányom elment oviba.

Bepisiltem a coop kellős közepén😂😂😂

2020. okt. 12. 09:04
 19/21 anonim válasza:
100%

A kedvencem az volt, hogy a siós dobozokon ugye van az a 'tisztítsuk meg együtt a balatont' szöveg, elolvastam és zokogtam, hogy ez mennyire aranyos már?!

Utána ugyanígy amikor elmeséltem ezt a férjemnek.

Illetve mindig amikor nagyon nagyon nevettem, akkor átváltottam hisztérikus sírásba, szóval nem nagyon mert nekem vicceseket mondani😂😅

2020. okt. 13. 23:32
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Rám nem a sírás, hanem a kegyetlen röhögés tört jópárszor. Olyan dolgokon elkezdtem sírva röhögni, amiken amúgy max.mosolyognék vagy kacagnék, de terhesen valami oltári viccesnek tűnt, és egyszerűen nem tudtam abbahagyni a röhögést :D
2021. febr. 6. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!