Van olyan ismerősötök, aki egészségügyi indok nélkül elment táppénzre? Mit szólt hozzá a családja, az ismerősei?
Hasonlóképpen alakult az én esetemben is,igaz némi indokom volt arra,hogy ne folytassam a munkát.A babavárás kb. felénél, a 24. héten kórházba kerültem vesegyulladás miatt.Ezt végül 3 hét alatt kikezelték,utána heti kontrollok voltak. Az orvosom azután megkérdezte,hogy akarok-e még dolgozni,mert ő úgy gondolja,hogy "megpróbálhatnám,óvatosan".Mérlegeltem,nem szerettem volna visszamenni,mert stresszes munkám volt.Amúgy szerettem a munkámat,a csapatot és mindent ott,de féltem,féltettem a babámat és magamat.
Akkoriban nem is foglalkoztam azzal,hogy ki mit szól hozzá.Nem érdekelt volna az sem,ha nagyon negatív a visszhangja a családban,ismerősök között,mert ők nincsenek az én helyzetemben,az én bőrömben.
Azt gondolom,hogy nem kell ítélkezni senki felett sem,bár szokása a legtöbb embernek másokkal foglalkozni a saját életük helyett.Ezen nem tudok változtatni.
Én.
Bár nekem az az indok, hogy bármikor képes vagyok hányni, amit a munkàban nem engedhetnék meg...
Egyébkènt ez tökre mindenkinek a magánügye... Van olyan, akinek meg se kottyan a terhessèg, mások meg meg akarnak halni (mint èn mikor egèsz nap semmi nem maradt bennem, konkrétan székletem se kèpződött már...).
Na szóval hogy ki mit gondol, őszintén lesz@rom.
Mindenki tudja, mi a jó neki.
A 28. héten mentem táppénzre, mert a munkám miatt rengeteget kell vezetnem, viszont rettenetesen fájt a hátam már akkor, egyszerűen nem volt kényelmes.
Ráadásul kb. 30x kellett ki- és beszállnom a kocsiba, ami egy sportos coupé, vagyis tök alacsonyan van az ülés, szóval kész élmény volt kikászálódni belőle, főleg nyáron, szoknyában :D
A környezetemben mindenki megértette, sőt már előtte hónapokkal is mondták, hogy nem egészséges ennyit vezetnem, de én szeretem a munkám.
Egyedül anyósom tett egyszer megjegyzést, hogy bezzeg a szomszéd Juliska néni menye még a 40. héten is dolgozik. Ja persze, csak azt felejtette el, hogy a menyecske otthon könyvel napi 4 órában, nem 8-10 órát vezet és áll kint a 40 fokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!