Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mióta megtudtam a baba nemét,...

Mióta megtudtam a baba nemét, nem várom őt annyira? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Borzasztó lelkiismeretfurdalásom van. Mindig kislányt szerettünk volna a férjemmel, el se tudtam kèpzelni, hogy fiúnk legyen, egyáltalán nem vágytam soha fiúgyerekre, mások is folyton azt mondtak, nekünk tuti kislányunk lesz, olyan lányos-szülő típusok leszünk.

Nyilván a józan eszünkkel tudtuk, hogy fiúgyerekünk is lehet.

Mikor megtudtuk, hogy úton a baba, nagyon örültünk neki, bár azt mondogattuk, benne van a pakliban, hogy fiú és akkor is biztos szeretni fogjuk. Izgatottan vártam a vizsgalatokat, elképzeltem a szülést, már néztem babakocsit, sokat gondoltam rá, nagyon vártam.

Úgy mentem a 12 hetesre, hogy na, tuti fiú lesz, mert lányt akarunk, de nem baj, mert fel vagyunk rá készülve, csak egészséges legyen - aztán mikor közölték, hogy tényleg kisfiú, egy kicsit letörtem. A férjem meg főleg, nagyon-nagyon kislány volt az álma.

És nem tudom, valahogy azóta elszállt belőlem a lelkesedés :/ Már nem várom olyan izgatottan a babát, nem álmodozok róla, mert nem szeretnék fiút, valahogy nem érzem magam fiús anyának és csalódott vagyok, hogy nekem talán soha nem is lesz már kislányom, ki fog maradni az életemből, nem tapasztalhatom meg azt, amire ennyire vàgyok...főleg azért nehéz ez, mert körülöttünk most mindenkinek kislánya született/fog születni a családi ès baráti körben.

Kicsit kétségbe vagyok esve a gondolataim miatt. Tudom, hogy a baba nem tehet róla, hogy fiú, én mégis közömbösebb lettem és félek, hogy ha megszületik, nem fogom igazán szereti. Nem akarok így érezni, nem ezt érdemli a kicsi, nagyon rossz embernek érzem most magam.

2020. okt. 8. 17:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
92%

A gyerekedről van szó, aki benned növekszik.

Azt írod, már KEVÉSBÉ VÁROD a gyerekedet, amiatt, hogy mi van a lába között.

Gondold már végig. Ennek semmi értelme. Nőj fel sürgősen, és szeresd a konkrét pici személyt, aki most formálódik odabent, ne egy masnis-habos-rózsaszín illúziót, aki nem létezik és soha nem is fog.

2020. okt. 8. 17:47
 12/38 anonim ***** válasza:
33%
Add örökbe
2020. okt. 8. 17:55
 13/38 anonim ***** válasza:
62%
A lanyok aranyruddal a kezukben szuletnek? Vagy miert van ennyire mindenki oda ertuk?🤦‍♀️🤦‍♀️ Szanalmas.
2020. okt. 8. 18:14
 14/38 anonim ***** válasza:
66%

En se ertem ezen az oldalon mi ez a lány mánia 🤔

Kérdező ez van ezt kell szeretni 🤷🏼‍♀️

2020. okt. 8. 18:32
 15/38 anonim ***** válasza:
88%
Én fordítva voltam, fiút szerettem volna és mindenki azt mondta, biztos fiú lesz, nagyon bele is éltem magában, ami nagy hülyeség volt. 4d-s uh-n tudtam meg, hogy lányom lesz. Hasonlóan éreztem, mint te, de 1-2 napnál nem tartott tovább. Nem tudom, mióta tart nálad ez az érzés, de ha csak rövid ideje, akkor még ez még változhat. Amúgy sem kell kétségbe esni, lehet a következő gyerek lány lesz.
2020. okt. 8. 18:35
 16/38 anonim ***** válasza:
80%
Úristen. Szegyellheted majd magad mikor megszuletik és egymás szemébe neztek majd, hogy ilyen gondolataid voltak. Az normalis hogy eleinte jobban huzol valamelyik felé, de ilyen szinten beteges es nagyon eretlen is.
2020. okt. 8. 18:41
 17/38 anonim ***** válasza:
71%
Miért olyan nagyszám egy lány, hogy szinte mindenki azt akar ezen az oldalon ? Komolyan kérdem. Legalább egy értelmes indokot.
2020. okt. 8. 18:44
 18/38 anonim ***** válasza:
93%
Az élet igazságtalan. Én még odáig el se juthattam sose, hogy milyen nemű gyereket szeretnénk. Régóta küzdünk azért, hogy gyerekünk legyen, nemtől függetlenül oda lennénk érte.
2020. okt. 8. 18:57
 19/38 anonim ***** válasza:
92%

18

Remélem sikerül. <3

2020. okt. 8. 19:10
 20/38 anonim ***** válasza:
95%
Örülj, hogy összejött és imádkozz, hogy egészséges legyen...
2020. okt. 8. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!