Volt e valaki akinek 11 hetes megtudták mondani a baba nemet?
Ma voltam ultrahangon egy nagyon Speckos gépről beszélünk , és megnézve a baba kaba közötti részt egy jó nagy ürességet láttunk 😀😀😀anno a kisfiammal 11+6 nal már látszott a kukac a laba között ugyanennel a kepnel .....
Tudom hogy nagyon korai de hátha ....
Korai még.
11. Héten nem is mondhatja meg.
Nálunk úgy volt, hogy a 14. héten lányt tippelt az orvosom, majd a 17. héten is, de akkor bizonytalan volt, annyira szorította össze a combjait a pici.
18het 6 naposan a genetikain lányt mondott a doktornő, majd a 20. heti genetikain is lányt mondtak, valamint a 21. héten is.
Én külföldön élek és kerek 11 hetesen megmondta az orvos a nemét magától, persze nem 100%-ra, de azt mondta, hogy több mint tipp. Ö kérdezte magától, hogy akarjuk-e tudni a nemét, én még kicsit hezitáltam is, mert nem számítottam rá, hogy ilyen korán megtudjuk.
Mondjuk elözö terhességemnél is 11 hét pár naposan tippelt a doki, és az be is jött.
Az első trimeszterben valaminek a dőlésszögéből tudjàk. Érdekes hogy csak angolul tudok rákeresni. 30 fokos elterés van a fiúk esetében.
Ha beirod a googlebe hogy ultrasound at first trimester girl or boy, kidobja azokat a kepeket is amikben be van rajzolva ez a dőlésszög.
Nekem is megmondtàk 11 hetesen 98% biztosra, es az is lett. Habar Ausztria. Itthon ne tudom miert bénaznak ezzel a dokik hogy nem tudják megallapitani
12.héten fiút mondtak barátnőméknek, és utána kiderült,hogy kislány
az ultrahangos orvos még képet is adott a fütykösről 12.héten nekik 😂 hát nem jött be, pedig ott is speckógép volt
én emiatt 18.hétig rá se kérdeztem 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!