4D-n nektek 16 hetesen meg tudták már mondani a baba nemét?
16 és fél hetesen megyek majd 4D-re először (szeretnék majd a 24-25.hét környékén is egyszer), főként azért, hogy kiderüljön a neme, és hogy jobban és többet láthassuk, mint az eddigi futószalag ultrahangokon.
Szerintetek ilyenkor már meg tudják mondani olyan 80-90%-ban, hogy mi lesz?
Ha úgy fekszik.
Én most fogom megtudni remélhetőleg 21 hetesen.
Most készülök 4 D-re.
Nekem eddig sima uhn sztkba 16 és 20 hetesen se tudták megmondani annyira nem látszik.
A fekvése miatt.
Igen, megmondrak egyertelmuen. 15 hetesen es 3 napos volt a terhessegem, ha jol emlekszem.
Mi azert mentunk ilyen hamar, mert addig csak 1 ultrahangon voltunk, illetve addig meg nem sziltunj a csaladnak a babarol, gondoltuk, hogy akkor mar tudjuk egybol a nemet is.
Siman latszott, nem kellett keresgetni, mutatra magat.
Kinezetre ilyenkor meg inkabb hasonlitanak ufo-hoz, de erdekes volt, tetszett.
Egyebkent kb 28 het kornyeken erdemes menni, addigra mar sokkal tobb zsir van rajtuk (2-3 het is szamit, mert azokban a hetekben kezdenek hizni igazan), szepek mar, de meg nem tul nagyok ahhoz, hogy jo kepek keszuljenek.
Ket babaval is 28 hetesen mentunk emiatt.
Nálunk 12 hetesen kb. kinevettek, hogy azt hiszem, hogy meg lehet már ennyi idősen mondani a nemét, pedig nagyon sokaknál azt olvastam/hallottam, hogy már megmondták nekik.
Nem is nézték egyáltalán, mindkét eddigi ultrahang kb 2-3 percig tartott, aztán jöhetett a következő.
Tudom, hogy sokan vannak, és tudom, hogy nem a neme a fontos, hanem a mérések, de annyira látom azzal kapcsolatban is a hanyagságot és a nemtörődömséget, hogy borzasztó.
Éppen ezért vagyok úgy vele, hogy holott a 18. heti ultrahang csak 1,5 héttel lesz később, mint a 16 hetes 4D lenne, elmegyek, mert nincs rá semmi garancia, hogy a 18 hetesen alaposabbak lesznek, lehet felvételt csinálni, plusz nem lennék meglepve, ha akkor sem foglalkoznának a nemével.
Pedig nekem fontos, mert szeretnék már dolgokat venni neki, szeretném a nevén szólítani, szeretném ha tudnám, ki lakik bent, és persze az apuka is így tud egyelőre könnyebben kötődni hozzá, hogy látja, hogy az ott az ő babája. Szeretnénk többet látni, mert eddig azt sem engedték, hogy felvételt készítsünk, agyrém.
Genetikain nem tudták megmondani, utána a 13 héten voltam saját dokinál lányt mondott. Barnázás miatt egy héttel később is voltam akkor már fiút látott.
Azóta volt már a második genetikai és a saját dokim is és mostmár mindig fiút láttak sőt az utolsót már én is egyértelműen láttam
23hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!