Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » !9 hetes terhes vagyok ikrekke...

!9 hetes terhes vagyok ikrekkel.sajnos a párommal szakítottunk,és rajta kívül senkim sem volt/van.se család,se rokonok, szó szerint senki.nem tudom hogy egyedül bemerjem e vállalni őket, egyedül nem tudom hogy képes vagyok e rá?!

Figyelt kérdés

2020. szept. 15. 17:08
1 2 3 4 5
 41/42 aurora0306 válasza:
Ha úgy döntöttél, hogy nem tartod meg a babákt viszont elvetetni már nem tudod, esetleg nem akarod léteznek alapítványok, akik segítik a krízishelyzetben lévő kismamákat. De, ha nem hoztad volna meg a döntést, azonban szeretnél szakértő - nem állami és ítélkezéstől mentes - segítséget kapni, akkor is kersheted Őket. Mi is dolgozunk egy ilyen alapítvánnyal. Ha esedékes lenne, írj és segítûnk.
2020. szept. 19. 23:58
 42/42 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező ! hogy döntöttél?
2020. dec. 9. 00:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!