!9 hetes terhes vagyok ikrekkel.sajnos a párommal szakítottunk,és rajta kívül senkim sem volt/van.se család,se rokonok, szó szerint senki.nem tudom hogy egyedül bemerjem e vállalni őket, egyedül nem tudom hogy képes vagyok e rá?!
Figyelt kérdés
2020. szept. 15. 17:08
11/42 anonim válasza:
Én nem vállalnám be, attól függetlenül, hogy ikrek.
12/42 anonim válasza:
Hogy lehet hogy nincsen senkid?? Egy darab rokonod se?
13/42 anonim válasza:
Ha anyagi gond nem lenne, akkor én bevállalnam.
14/42 A kérdező kommentje:
Te még ilyet nem hallottál,hogy valakinek meghaltak a szülei és nincsenek testvérei?!!!?mi ezen akkora csoda? hidd el nem én vagyok az egyetlen,aki így van.
2020. szept. 15. 17:44
15/42 anonim válasza:
Ha egyet bevállalnék, kettőt is. Nem attól lesz jelentősen nehezebb - úgyis bele kell szoknod egy nagyon nehéz helyzetbe, ha már ott vagy, úgyis megoldod, ha meg akarod. Ha egyet sem mernél bevállalni egyedül, akkor meg nincs is kérdés. Egyébként én mindenképp vállalnám őket, de ez én vagyok, teljesen megértem, ha más nem. Majd írd meg, hogy döntöttél! Sok sikert!
16/42 anonim válasza:
Tehát a semmire akartatok gyereket vállalni? Az klassz....
17/42 anonim válasza:
Oke, de nagyneni, mittudomen, barki, unokateso. Senkit nem is ismerek akinek senkije sincs.
18/42 A kérdező kommentje:
Milyen semmire??? olvasd el és értelmezd is,ne az észt oszd feleslegesen.akik normálisan tudtak válaszolni, azoknak nagyon köszönöm
2020. szept. 15. 17:50
19/42 anonim válasza:
Ha az apuka fizet, akkor vigyáz is a picikre.
Igen, én bevállalnám.
Majd írj hogy döntöttél.
20/42 anonim válasza:
Ha az anyagiak nem jelentenek gondot, akkor az ne tartson vissza h egyedül vagy.
A férjem folyamatos (3műszakban dolgozik, hétvégén is)
Túl sokat nem tud csinálni.....
Van egy 5 éves lányunk, és a 6 hós ikerpár. Szervezés kérdése minden 😉
Nagyon szerencsés vagy! Különleges dolog anyává válni, pláne ikres anyukának lenni az.
Irtó nehéz, de nem bántam soha h végül két babát adott a sors egyszetre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!