!9 hetes terhes vagyok ikrekkel.sajnos a párommal szakítottunk,és rajta kívül senkim sem volt/van.se család,se rokonok, szó szerint senki.nem tudom hogy egyedül bemerjem e vállalni őket, egyedül nem tudom hogy képes vagyok e rá?!
Vannak szervezetek akik tudnak segíteni... Merre laksz? En Nyíregyhazi vagyok ha közel laksz megprobalok en is segíteni ruhákkal,vagy szüles utan amire szükseged van ilyesmi.
Nagyon gondold át, elhiszem, ez egy borzasztó dilemma es nagy felelosseg, de rögtön lenne 2 ember aki hozzádtartozna.Ha tudok segíteni, irj rám
A 70km nem lenne akadály, az 1 óra autózás, párom 6 órát autózik összesen a fiáért, amikor elhozza, újabb 6ot amikor visszaviszi, és nem adná semmiért. Itt nyilván nem ez a gond.
Én amúgy bevállalnám, ha az anyagiak megoldottak, nem bírnám elhordozni 2 ekkora magzat elvetetését, pedig nem vagyok kategorikusan abortuszellenes.
Tartsd meg őket. Lehet amúgyis csak egy baba marad. Sok ikerterhesség végződik egy babával. Dolgok meg még alakulhatnak. Akár a földrajzi távolságok is csökkenhetnek, ha van némi rugalmasság a felekben. Apa is meggondolhatja magát még.
És egy nő, egy anya sokra képes. Régi időkben is volt, hogy sokgyerekes anyák helytálltak és ott se volt sokaknak segítsége.
Egy ilyen helyzet egyébként mégis hogy alakul ki? Terveztétek, csak apuka meggondolta magát? Egyszerűen nem értem, hogy hogy fordul elő olyan, hogy 9 héttel korábban megbeszélitek, hogy jöhet a gyerek, aztán pálfordulás és szakítás. Vagy nem volt tervezett? De ha meg már szar volt a kapcsolat, miért nem lehet normálisan odafigyelni, hogy ne legyen baleset? Persze ezen már nem tudsz változtatni, csak egyszerűen nem értem.
Szerintem sok múlik azon, hogy:
- egyedül anyagilag meg tudnád-e oldani
- tervezett terhesség volt-e
- ha egy lenne, megtartanád-e
- milyen idős vagy
Keress pótnagymamát, érdeklődj az egyházközségben, a védődnőnél, körzei orvosnál, hátha össze tudnak hozni valakivel.
Érdeklődj az Otthon Segítünk Alapítványnál, ők pont ahozzád hasonló helyzetekre szerveződtek.
Ha szeretnéd a gyerekeket, ne add fel, fogsz megoldást találni. A munkatársaidat is mozgósíthatod, hátha náluk is van a családban, ismeretségi körben értelmes tevékenységet kereső friss nyugdíjas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!