Most 18+5 hetes vagyok, 66kg-t mért a védőnő, és mondta ne lepődjek meg, ha szénhidrát diétát ír ki a nőgyógyász, mert 10 kilóval gazdálkodhatok a végéig. Kicsit megijesztett, bár egyenlőre csak hasra híztam, nem számítottam erre 😶
Vékony voltam és 8 kilót híztam, szülés után szinte az egész lement, azóta az eredeti súlyomat is visszanyertem.
2020. szept. 15. 09:58
12/33 anonim válasza:
7 kg-t, azonnal le is ment, vékony vagyok és anyum ugyanennyiket hízott, genetika.
2020. szept. 15. 10:01
13/33 anonim válasza:
Majdnem 30 kilót 🙈 58-ról indultam (173 centi vagyok ez mellett). 3 hónapja szültem, most már csak 6 kiló van rajtam, mindenki mondja, hogy így is jó vagyok meg, hogy jobban nézek ki így, mint szülés előtt, de én azért még szeretném visszanyerni a “versenysúlyomat”. 😀
2020. szept. 15. 10:09
14/33 anonim válasza:
Én is 25 kg az elsőnél, de az nem volt egészséges terhesség (mármint a baba az lett, csak én nem bírtam), az utolsó 3 hétben jött fel még 10-15 kg víz, papucs sem ment a lábamra, tokám is nőtt, be is fektettek. Erre mire kipisiltem :) szoptatás alatt a levegőtől is szépen "vissza" híztam. A másodiknál meg csak 9 kg, na ott kevesebb voltam szülés után, mint előtte, aztán még szoptatásnál tovább fogytam. Szoptatás után meg mindkétszer visszaálltam a régi átlag súlyomra mindenféle diéta/hízókúra és sport nélkül. Mindkétszer többször nézték a pajzsmirigyem, cukrom, de rendben volt.
2020. szept. 15. 10:28
15/33 anonim válasza:
Összesen 13 kg. A 32. heti ultrahangot végző doki szólt, hogy többet már nem kellene híznom, akkor jártam 7 kg plusznál. A végén nagyon vizesedtem már, ez is sokat számít. A szülés után pár nappal rögtön lement 10 kg, tehát tényleg csak a baba+ "kellékei" és a víz volt sok.
2020. szept. 15. 10:36
16/33 anonim válasza:
9-es, ez nem teljesen igaz. Nálam a nagymértékű súlygyarapodás miatt lett elrendelve újabb cukorterhelés és a másodiknál már jelentős eltérés volt a 2 órás értéknél (a 24 hetesnél még határon belül volt).
A kisebbiknél semmi gond nem volt a cukorral és az előző 20 kilóhoz képest vele csak 8-at híztam.
2020. szept. 15. 10:38
17/33 anonim válasza:
6 kg-t. A kórházból hazaérve 7 kilóval voltam kevesebb, mint ahogy bementem, az utána következő 2 hétben lement még 3 kg, szóval én gyakorlatilag fogytam a terhességem alatt. Pedig normál súllyal indultam neki. De GDM-es voltam és a 27. héttől kezdve 160g CH diétán voltam, ez is lehet, közrejátszott, bár azóta is ugyanúgy eszek, mint akkor, és mégis stagnál a súlyom, pedig állítólag a szoptatás alatt fogynak a legtöbben. Hát ez ilyen.
2020. szept. 15. 10:41
18/33 anonim válasza:
1. +6kg
2. +9kg
2020. szept. 15. 10:43
19/33 anonim válasza:
47 kilóval indultam és 63 kilóval mentem szülni. 2 nappal később 55 voltam, 2 évvel szülés után újra 48 vagyok.
2020. szept. 15. 10:44
20/33 A kérdező kommentje:
Kicsit félek, hogy le fog cseszni a doki. Ha azt nézem, hogy majdnem félidős vagyok, nem tűnik soknak. Viszont ahoz, hogy 1 hónap alatt jött fel majdnem 4, az már igen :/ Tudom hol rontottam el, nagyon sokszor ettünk a mekiben, sajnos ezt kívántam és engedtem is neki. Most vissza fogom magam 😅 remélem nem késő
Alapjába véve elég sovány testalkatom van, 171 cm vagyok. Most már ugye azért látszik rendesen, hogy jön a baba. Remélem nem lesz semmi baj, és valamennyivel sikerül csökkentenem a gyarapodás gyorsaságát 😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!