Anyukak, akik harom, v. tobb gyereket szultek sikerult visszanyerni az alakotokat? Ha igen, hogyan? Hozzatennetek azt is, hany kilot hiztatok es hany evesek voltatok, mikor az utolso gyerek szuletett?
Szia
Igaz hogy nekem még csak egy gyerekem van de túl sokat hiztam (terhesség előtt 69 kg terhesség után 94 kg)
Én egy saját módszert próbáltam ki ami nagyon bevált, 4 hónap alatt leadtam 15 kg-ot.
Annyit csináltam hogy napi 3x ettem semmi nasi és édesség (heti 1 szelet csoki belefér több nem) és csak vizet ittam, este 6 után nem ettem semmit. Mellette napi 60 felülést végeztem felosztva 3 szakaszra (3x 20) és sokat sétáltam.
Ne aggódj, ha az előző kettő után vissza tudtál alakulni, akkor most is sikerül majd. Én háromszor szültem, utoljára ikreket 42 évesen. El lehet képzelni, mekkora hasam volt az ikerterhesség végén. Mondjuk nem híztam velük, csak 14 kilót (57--->71). Császárral születtek, a varratszedésre már 58 kilósan mentem. A hasam 2 hét alatt újra lapos lett. Igaz, kicsit megnyúlt a bőr, de ez is nagyjából visszafeszesedett fél év alatt. (vállalható bikiniben is). Többnyire genetika, hogy ezt így megúsztam, de kezdetektől sok tejem volt, a babáknak 6 hónapos korukig csak azt adtam. Utána meg elkezdtem mozogni, heti kétszer futok 5 km-t és keveset eszem, sok folyadékot iszom.
Lényeg, hogy ne aggódj, nem törvényszerű hogy a szülések miatt anyakanca legyen valakiből.
Mind a 3 terhességemnél 50ről indultam 74el mentem szülni és mikor haza mész a korházból és csak szoptatsz reggelizetsz főzöl mosol takarítasz 3 gyerekre meg a férjedre akkor pár hét és versenysúlybsn leszel.
Legalább is én így voltam.
Ja és a 3.nál 24 éves voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!