Ha egyáltalán nem hányok terhesség alatt akkor én jobban meg fogok hízni, mint aki sokat hány?
Én egyszer sem hánytam, rosszul sem voltam. 101kgval kezdtem most, 95 vagyok.
Ez nem törvényszerű, az igazi hízás a végén jön.
16+6 hkm
Semmi köze hozzá.
De amúgy te már most sokat híztál
3-ashoz: Tényleg 7 hónapig hánytál? Nagyon rossz lehetett.
Egyáltalán nem irigylem amúgy azokat akik hánynak, miért is tenném. Még akkor sem irigyelném őket,ha nem híznának emiatt. Az egyik legrosszabb érzés a hányás, nem kívánom magamnak.
Szia,
ez nem törvényszerű
Én sem hánytam, nem volt hányingerem sem.
28. Héten 7 gk-nál tartottunk
Csak a hasamra és a mellemre szedtem fel.
Most látom a vizesedést picit, nem mértem magam de a mérleg nyelvét biztosan jobban fogja tolni.
Igaz nem a versenysúlyommal estem tehetbe..akár elegendő lehetne ez a 7 kg a végére is, főleg a mostani trendek alapján.
Viszont ez most nem a fogyókúráról, az alakomról, hanem a gyerekről szól
Amihez az is hozzátartozik,mhogy a "zabalással" is ugyanannyira rosszat tesz az ember, mint a nem evéssel.
Gyerek: 3 kg
Magzatvíz+burok :0,8 kg
Méh: 0,9kg
Lepény 0,7kg
Vér: +2 kg
Víz visszatartás 1-1,5 kg
Mellállományt nem számolom..
(Elvileg a szoptatáshozl,ha valaki vékony volt nagyon kell még 3 kg kb.)
Ez a szakirodalom szerinti minimum,ha ennél kevesebb, akkor saját testsúlyból fogyás történt
Ez egy kisméretű gyerek esetén is 8-9 kg..ha 1-3 kg feljön pluszban, ami normális, pl fenékre csípőre szokott.. Átrendezősdés miatt, hiszen nagyobb súlyt tartasz ülés közben stb( ilyenkor az is fenékre hízik aki nem oda szokott..)
Az, hogx mennyit hízol nem a hányáson műlik, hanem egyrészt genetika, másrészt önkontroll, ami nem sanyargatást jelent..
Nekem ez úgy annyi, hogy rendgeteg szénhidrátot eszem..egyszerűen ezt kívánom..sok édesség..stb..de nem látszik meg a gyarapodáso kn, így nem aggódok miatta, ha nem így lenne, akkor nem enném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!