Hány kilót híztatok terhesség alatt, és mennyi ment le a szülésnél?
Figyelt kérdés
Arra is kíváncsi vagyok, hogy alapból is nehezebbek voltatok, vagy inkább vékonyak?2014. febr. 10. 12:10
1/11 anonim válasza:
15 kilót híztam, 5 héttel szülés után lement minden. Közvetlen szülés után csak 4 kilóval voltam könnyebb, 2 hetesen már 11 kilóval. 83 voltam mikor terhes lettem, de nem vagyok annyira alacsony.
2/11 anonim válasza:
9kg-ot híztam a 41.hétig,de ebből a lányom volt 5kg. 89kg-mal lettem terhes és 173cm vagyok. Ez a súly amúgy nem látszik rajtam mert erős a csontozatom.
Szülés után olyan voltam mint előtte!
3/11 anonim válasza:
155/48 voltam amikor teherbe estem, 60 kg-mal mentem szülni, a baba 3000 g, 52 kg-mal jöttem haza, max 2 hét múlva 50 kg (kiment a maradék víz), pár hét alatt ismét 48. Sőt, 46-tal lettem megint terhes szülés után 13 hónappal.
4/11 anonim válasza:
Fiammal 15kilót híztam, de itt egy hét alatt feljött 5 kg víz! Pár héttel szülés után kilóba ugyanannyi voltam mint előtte! Lányomnál 9kg-t híztam, szülés után egy héttel csak 1-2 plussz volt rajtam!
5/11 anonim válasza:
alapból nagyon vékony vagyok. 13 kg jött fel a szülésig, így voltam 55, 5 kg ment le még a kórházban, ebből 3 kg volt a baba. Seperc alatt visszanyertem a sulyomat. Sajnos. 6 hónapig csak szoptattam, viszont ahogy az eredeti súlyomnál voltam, elfogyott a tejem.
6/11 anonim válasza:
154/49 voltam terhesség előtt. 17 kg-t híztam. 60 kg-val jöttem haza, hónapok teltek el és alig csökkent a súlyom, megállt 56 kg-n. 19 hónapos a kisfiam, most sikerült végre 4 kg-t fogynom, most vagyok 52. Nagyon nehezen megy le rólam.
7/11 anonim válasza:
156 centi vagyok és 50 kilóval estem teherbe. 75 kilóval mentem szülni. A kórházból már 63 kilóval jöttem ki. Viszont kellett egy jó év, mire visszanyertem a súlyomat.
8/11 anonim válasza:
12 kilót híztam, kórházból hazajövet 4 kilóval voltam kevesebb, mint amennyivel szülni mentem, 3 héttel később még kb. 5 kiló plusz van rajtam. Alapból vékony voltam.
9/11 anonim válasza:
25 kg-ot híztam,ebből 3350g volt a baba.korházban lement 9 kg.65 kg-al jöttem haza most vagyok 71 és nem megy lejjebb :(
10/11 A kérdező kommentje:
én is rettentő nehezen fogyok, most 160/77 vagyok, és ha lefogynék, nagyon félek, hogy feljön sok és megint nem megy le.. az egész életem kb. a fogyókúráról szól, tuti depressziós lennék szülés után, ha sokat híznék és nem tűnne el... :(
2014. febr. 10. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!