Melyik várandósvitamin nem jött be?
Azaz melyik okozott panaszt (székrekedés, émelygés, hányás stb.)? Ha többnél is tapasztaltál kellemetlen mellékhatást vagy nem soroltam fel, amit szedtél, kérlek fejtsd ki hozzászólásban. Köszönöm.
(Egy másik kérdésem arról szól, hogy melyikkel voltak jó tapasztalataid.)
Köszi. Igazából sokszor alapból nincs készleten, máskor meg nem hajlandók megnézni a raktárban, ráfogják, hogy nem megbízható az adatbázis, pedig az. Mivel havi kétszer tutira mennem kell (nem tudok hazacipelni 1 hónapra elegendő háztartási tisztítószert, pelust, mosószert stb.), így nagyjából kéthetente körülnézek.
Egyelőre Ladeevitből van még 17 szem, utána leküzdöm a maradék Jutavitet. Persze ha lesz Mivolis A-Z Mama, akkor mindenképp lecsapok rá, mert tényleg csak pozitív tapasztalataim vannak vele.
A DM-es vitamin megújul. Kétszeres áron, fele akkora mennyiség, halolaj kapszulával. Németországban október óta van forgalomban.
Netamin pocaklakót szedem, nincs tőle hányingerem, már a tervezéskor elkezdtem szedni, 1 évig szedtem így és semmi bajom nem volt látható, sőt nem voltam beteg,hajam nő mint a gomba:)
Hamarosan megyek vérvételre, kíváncsi leszek.
Kár, hogy ezt nem olvastam a terhesség alatt.
Pontosan úgy, ahogy #3-as írja.
Elsőnél DM saját márkásat szedtem, mellé Maltofer vas tablettát is felírt az orvos. (Kezdetben Utrogestan sárgatest hormont is szedtem)
C vitamint szedtem ha eszembe jutott. A vége felé magnéziumot is pótoltam, de nem voltam haskeményedős. Korábban jött 2 héttel, de nem volt gond.
A másodiknál a nőgyógyász nagyon leteremtett a DM terhesvitamin miatt, Gravidát ajánlotta, viszont attól émelyegtem. 8 heten elment a babánk. Talán egészséges terhesség mellett nem lett volna hányingerem a Gravidától, de már nincsenek jó élményeim ezzel a vitaminnal kapcsolatban.
Ha újta terhes leszek, valószínű akkor sem ezt fogom választani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!