Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Őszintén, anyukák: szoktatok...

Őszintén, anyukák: szoktatok okoskodni vagy kéretlen tanácsokat osztani a kismama ismerősöknek? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

Igazából màr a várandósságom előtt is kaptam kéretlen tanácsokat, hogy mit és hogy kell majd csinálnom a gyerekkel, de mióta úton a baba, azóta még többet.

Tudom, állítólag soha senki nem osztogat tanácsokat....

2020. szept. 12. 12:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Előfordult már. Homlok egyenest mást csinált, mint amit az orvosai, védőnője javasolt. Próbáltam rávezetni, hogy mit csináljon másképp.
2020. szept. 12. 14:13
 12/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem szoktam mert nem érdekel más és én sem veszem szívesen a kéretlen tanácsokat. Ha kérdezik az más, akkor szívesen elmondom a véleményemet és adok tanácsot de ha nem kérik akkor ha van is véleményem, megtartom magamnak. Hidd el, mindig lesznek akik majd meg akarják mondani mit hogyan kellene, de itt be ➡️👂➡️ ott ki, le kell szarni amivel nem értesz egyet és kész.
2020. szept. 12. 16:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Előfordult

Utóbb jöttem rá, hogy hiába akarok jót.. ha nem kérdezte...

🙈

Tényleg jószándék vezérelt.. de ugye a pokolba vezető út is azzal van kikövezve.

Azóta több ízben csendben maradtam.. és végignéztem a “bukást”

Mondjuk szoptatással kapcsolatban.. és lakattal a számon sajnálkozva bólogattam, hogy neki nem vokt teke 10 órával a szülès után és tápszert adott.. vagy vizes a teje

ez csak egy téma, ami épp nagyon megosztó, emiatt is emlegettem fel...

Szóval megtanultam csendben lenni.. eleinte nem ment, mert maradva témánál, nagy küzdelem volt beke is a szoptatás, mire könnyű lett.

Vagy a szülések..

Stb

Szóval van véleményem

Ha kérdezik elmondom..

És ahogy eddig sem,most sem sért, ha nem ugyanaz a véleményünk

2020. szept. 12. 21:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Többször előfordult már, mint ahogy szerettem volna. Csak segíteni próbálunk.
2020. szept. 13. 15:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem,nekünk3.baba..pl egyik nap kérdezte az egyik ismerősöm, hogy mennyire fáj a szülés!? És mondtam neki, hogy nem szeretnék semmit mondani, hisz ez mindenkinek más. Pl nekem nagyon magas a fájdalom küszöböm, nem éreztem nagy fájdalomnak,pedig érzéstelenítés

nélkül szültem,míg másnak azzal is fáj. Nem szeretek senkit ijesztgetni. Tanácsokat adok, ha kérnek, amúgy nem szólok bele.

2020. szept. 14. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!