11 hetes babós vagyok! Mit lehet csinálni majd, hogy a szülés könnyebb legyen?
Szülésznőm javasolta!
ÉN különböző homeopátiás golyókat szopogattam. Ha kell megtudom adni, hogy melyikeket kellett nekem szedni.
Málnalevélteát ittam, napi két bögrével.
kismamajóga, légzéstechnika
kismamatorna
málnalevél tea a végén
homeopátiás golyócskák vajúdáskor
+ tudatos felkészülés, a fájdalom elfogadása
előszőr is 11hetesen nem ezen agyalni.mi lesz a finisben?nem megbántásból, de próbálj még ne a szülésre gondolni, élvez ezt a szép állapotot.
sok boldogságot
4hónapos kisfiú anyukája
A dokiddal mindenképpen beszéld meg, hogy mit szeretnél az előttem szólók lehetőségeiből! Az is nagy könnyítés, hogy az legyen a szülőszobán, amit Te szeretnél! Ha finisben vagy, nézd meg (vagy előbb) a szülőszobát, hiszen ott is vannak szüléskönnyítő dolgok! A gondolati felkészülés nagyon fontos! Az én esetemben volt homeo (szülőszobán is), málnalevél tea, vajúdó kád. Esetemben apuka bent volt, ő adagolta a homeot, adta az ásványvizet, a szőlőcukrot.
Szerintem se járjon még ezen a fejed! Élvezd a várandósság pillanatait! Én imádtam! Lesz lehetőséged a szülésre felkészülni az idő múlásával! A lehetőségeket az élet tárja eléd kismama- és babamagazin formájában:).
Üdv
3 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!