Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális volna? Wc problémá...

Ez normális volna? Wc problémák? 10 hetes vagyok?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam már hogy a kismamák többsége székrekedéssel küzd. Nálam ez nagyon érdekesen alakul és nem tudom másnak is volt-e hasonló. Kb. 3 hete vagyok így, hogy 3-4 de van hogy 5 napig sem tudok nagy wc-ni, nincs ingerem sem. Majd a következő napon pedig futnom kell, mert hasmenésem van. Aznap ezt kétszer eljátszom és megint 3-5 napig semmi. Elég zavaró, mert nem tudom ételhez kötni, és ha rámjön akkor tényleg szaladni kell. Igyekszem sok gyümölcsöt, zöldséget enni, még az elevitet is szedem pedig azt mondják az fog.

A másik kérdés, hogy gondolom most megváltozott az emésztés és más anyagok távoznak a szervezetből hisz egy picúr is vesz belőle, de valahogy nem tudom elviselni a saját szagomat. Wc után szinte rosszul vagyok annyira zavar a szag. Pedig hát sosem volt vele semmi bajom és nem voltam ilyen "görényszagú" sem soha. Már félek hogy nem otthon kell wc-re mennem.

Köszönöm a válaszokat.

2010. aug. 6. 09:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Látom többen is vagyunk így. Akkor kicsit megnyugodtam. Én is tegnap voltam a dokinál és megvan a vérképem ami teljesen jó. Lehet hogy pár hét múlva már mi is a székrekedéssel küzdünk.:( Ez a mostani ez tényleg rossz, mert én is ha eltelik pár nap már félve indulok a melóba nehogy a buszon lepjen meg.:(

Mindnekinek szép babavárást

2010. aug. 10. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!