19 éves lány vagyok idén fejezem be a sulit és nagyon nagyon szeretnék babát. A párom már dolgozik szóval anyagi problémák nem lennének . Normális ez az érzés vagy teljesen megőrültem? :S
elég rég óta vagyuink együtt (4 éve )
1szer kb fél évvel ezelőtt volt 1 olyan eset h azt hittem h terhes vagyok ,persze egyből mentem hozzá és elmondtam neki és ő akkor azt mondta h bárhogyis döntöki ő mellettem áll mert velem képzeli el az életét
Szóval ő így áll hozzá ,nem bánná a dolgot :)
tudom tudom ... :(
már nagyon sokat gondolkoztam ezen h mért van h amíg a velem 1 idős lányok többsége véget nem érő bulikra vágyik addig én 1 saját családra ...
Én is 19 voltam amikor elöször teherbe estem.
Nagyon vàgytam rà,de a pàrom,hiàba 28 éves volt akkor,ö azt mondta jobbnak làtja ha elvetetem,mert nincs se munkàm,se sajàt lakàsunk,hitel a nyakunkban stb. stb.
Fàjdalommal,de rà halgattam.
Bànom a mai napig.
Hogy miért?
21 vagyok,és ujra terhes.
Màr a 30. hetet töltöttem.
ezalatt a 2 év alatt nem vàltozott semmi.
Még mindig albérletben élünk,hitel még mindig nem lett törlesztve,munkàt màig nem kaptam....
Nos ha belegondolok,akkor az elsöt is ugyanolyan szivvel megtarthattam volna,mint a mostanit.
Persze hozzàteszem,pàrom 30 éves most,tehàt benne biztos vagyok hogy komolyan veszi,söt feleségül vett,ami nagyon fontos szerintem,mert sok kezdö apuka szeret a terhesség végére lelépni....
És ha le is löp,legalàbb papiron férjed volt,tehàt anyagiakban tàmogatnia kellesz késöbb is.
Te még nem vagy terhes,ez a màsik,tehàt neked könnyebb még döntened!
Szerintem elsö a hàzassàg,ami biztosit abban,hogy igenis pàrod veled képzeli el a jövöjét.
Ne ugorj bele a közepébe,nem le beszélni akarlak a baba tervezéséröl,de szerintem még vàrj minimum 1 évet,hogy még jobban megbizonyosodj arrol hogy annak a férfinak akarsz -e szülni akivel jelenleg vagy,esetleg megvàltozik a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!