Ez normális volna? Wc problémák? 10 hetes vagyok?
Sokat olvastam már hogy a kismamák többsége székrekedéssel küzd. Nálam ez nagyon érdekesen alakul és nem tudom másnak is volt-e hasonló. Kb. 3 hete vagyok így, hogy 3-4 de van hogy 5 napig sem tudok nagy wc-ni, nincs ingerem sem. Majd a következő napon pedig futnom kell, mert hasmenésem van. Aznap ezt kétszer eljátszom és megint 3-5 napig semmi. Elég zavaró, mert nem tudom ételhez kötni, és ha rámjön akkor tényleg szaladni kell. Igyekszem sok gyümölcsöt, zöldséget enni, még az elevitet is szedem pedig azt mondják az fog.
A másik kérdés, hogy gondolom most megváltozott az emésztés és más anyagok távoznak a szervezetből hisz egy picúr is vesz belőle, de valahogy nem tudom elviselni a saját szagomat. Wc után szinte rosszul vagyok annyira zavar a szag. Pedig hát sosem volt vele semmi bajom és nem voltam ilyen "görényszagú" sem soha. Már félek hogy nem otthon kell wc-re mennem.
Köszönöm a válaszokat.
eddig nekem egyszer volt székrekedés pár napig. most pedig hasmenés. remélem nem azért, mert elkaptam valamit.
szóval én is tapasztalom, csak nekem most kezdődött
7 hetes
Igen nekem is kb. 7 hetesen kezdődött. de még mindig tart, bár lehet örülnöm kell hogy nem ülök órákig a wc-n erőlködve? Lehet ez a jobbik eset.:)
Szép babavárást.
15 hetes vagyok. A második babámat várom, mint az elsőnél, ugy a másodiknál is székrekedésem volt. Csak nekem az a különbség, hogy ha nem megyek 3 napig, utána "imádkozom" a wc-n, hogy kijöjjön.:-)
Szóval nekem ugy mondták, hogy a terhességgel is kapcsolatban van, de inkább a vitaminok szedésével, ugyan is vasat is tartalmaznak, ami megfogja a hasat. Az pedig, hogy ennyi nap után megy a hasatok,és nem szorulás van, az tényleg érdekes.
Én ha már egy napig nem megyek, másnap magamtól ráülök a wcre, veszek egy ujságot, és idővel elindul magától.
Köszönöm a válaszokat. Igazából nekem is azért furcsa mert most már lassan 10 hete szedem az elevitet is. Vas biztos van bennem mert már bocs de ami kijön azzal rajzolni lehetne olyan fekete. és ezért érdekes. Én egyébként világ életemben rossz wc-s voltam. Kicsiként nagy családi örömünnep volt ha végre sikerült wc-nem. Most is azt hittem mikor már napok óta nem voltam hogy megszülök majd a wc-n, erre ez van 3 hete.:(
Bár akkor talán megúszhatom az aranyeret.
Mindenkinek jó egészséget
Én pont az ellenkezőjével küzdök, de a 12. hétig végig hasmenésem votl. A héten kétszer is nagyon durva székrekedésem volt.... A védőnő az mondta, h vegyek tamrinlax lekvárt és ma lás csodát minden helyreállt. Boldog is lettem rögtön. :)
Ne aggódj természetes mind a kettő diagnózis. Ráadásul az elevitben több a vas, ami megfogja a székletet.
Szép babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!