Fogamzásgátlót szedek, szerdán múlt 2 hete, hogy meg kellett volna jönnie. Tudom, hogy a gyógyszer okozhat akár teljes kimaradást is, mindig nagyon gyenge volt mellette a vérzésem, de lehetek terhes?
Ma reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett, délután hazajöttem munkából, ki akartam dobni, de olyan mintha lenne egy halvány másik csík is, igaz az egész elszíneződött.
Nem volt olyan tényező, ami hatástalanította volna a gyógyszert, nem szedtem mellette semmilyen más gyógyszert sem.
Amazon+ tesztet csináltam, ami elég érzékeny, és ennyi idő után már biztosra ki kellett volna mutatnia úgy gondolom.
Lehetséges, hogy az utólagos vizelet szétfolyás után mutat halvány csíkot?
Ki tudja. Ha mégsem akadályozta meg a peteérést, akkor az bármikor történhetett.
Egy hét szünet után újrakezdted?
Újrakezdtem a szünet után. Amikor el kellett volna kezdeni a szedést, csináltam egy tesztet, negatív lett, akkor is már 5 nap késés volt. De biztos ami biztos alapon csináltam tegnap még egyet, de az már 17 napon volt.
Úgy gondolom ennyi idő után már azonnal, nem 1 perc után kellett volna mutatni neki, ha pozitív. Hétfőn megyek orvoshoz, lehet tényleg csak a gyógyszer okozta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!