Egész éjszaka görcsölgettem, már azt hittem vajúdok, de keményedni nem keményedtem hozzá. Mi lehett ez?
Vagy 3-4 órán át szakaszosan görcsöltem, nem lett jobb a magnéziumtól sem. A csípőm nagyon fáj pár napja, éjszaka közben a szeméremcsontom fájt.
Elaludtam aztan valahogy és most nem érzem, hogy görcsölnék.
30 hetes vagyok.
Köszi a válaszokat!
Én is 35 hétre szültem az első babát. :/
Éjszaka már majdnem bőgtem a férjemnek, hogy vajúdok, mert teljesen olyan érzés volt, de nagyon furcsa volt, hogy nem keményedtem mellé.
Már bocsi de koraszülés után miért itt érdeklődsz? Miért nem rohansz akár az éjszaka közepén orvoshoz?! Sem a férjed sem vad idegenek nem fognak tudni segíteni vagy megnyugtatni.
Ha pár laikus azt mondja nyugodt meg csak a front, akkor jobb lesz és valóban megnyugszol?
Én inkább ötször feleslegesen mennék orvoshoz, mint egyszer baj legyen.
Az orvosom a korhazban szabin van, az ügyeletre meg akárhányszor mentem eddig, jóformán semmire nem tudtak semmit mondani (vérzés miatt voltam párszor a 20. hétig, de sose tudták megmondani, hogy honnan jön a vér).
Reggel nyilván bementem volna, ha nem múlik, meg éjszaka is, de nem keményedtem, meg a baba nagyon aktív volt, ezért nem gondoltam teljesen komolyan, hogy beindult volna a szülés.
Egyébként a jövő hét végén mentem volna oroshoz, de átkértem holnapra az időpontot, nézzen meg inkább előbb, nem nyílt-e ki a méhszájam vagy valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!