Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy süket, vagy csak...

Lehet, hogy süket, vagy csak nagyon nyugodt baba?

Figyelt kérdés
27.hetes babás vagyok!olvastam,hogy ilyenkorra már van hallása a babónak és,hogy hírtelen nagyobb hangra megijedhet,rúghat,jobban elkezd mocorogni stb!Én ezt soha nem vettem még észre!Se porszívózáskor,se máskor!
2008. nov. 27. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, az enyém is ilyen volt. Amikor intenzívebben mocorgott, talán már 34 hetes is elmúltam... Sőt! Akárhányszor mentem dokihoz, az ultrahangon is csak azt láttuk: aludt. :)
2008. nov. 27. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne gondolj ilyesmire! Nem biztos, hogy zavarják őt az erősebb hangok. Voltam már párszor moziban babásan, volt, hogy rugdalt, de volt, hogy nem.

Ne izgasd ezen magadat, biztos nem süket a babád!

Boldog babavárást.

2008. nov. 27. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egész biztos, hogy csak nyugodt a babád! A halláskárosodás egyébként egy hónapos kör körül vizsgálható érdemben, de ne aggódj, minden rendben van a kis pocaklakóddal!

2008. nov. 27. 13:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,de mindíg minden hülyeség az eszembe jut!
2008. nov. 27. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mosolyogtama a kérdésen, mert saját magamra emlékeztetsz. Amikor a kislányom megszületett és a kórházban voltunk, azt vettem észre, hogy lehetwett bármilyen hirtelen nagy zaj, az én gyerekem aluddt, mint a mormota. Sírva hívtam fel az anyukámat, hogy biztos nam halla gyerek...

Már azon gondolkodtam, hogy jelbeszéddel kell majd kommunikálnunk, meg egyéb ilyen "hülyeségekre". (Elnézést azoktól, akiknek valóban van ilyen problémájuk!)

Most 4 éves a kisasszony de még azt is meghallja, amit nem kéne...:-)

Ne aggódj! Meglátod, néhány hónap múlva te is mosolyogni fogsz az aggodalmaidon!

Boldog babavárást

2008. nov. 27. 14:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne aggódj ezen, mert eleinte nekem sem moccant meg a hangosabb zajokra. De úgy 29-30. héttől már igen, és akkor sem mindig! Szerintem ez is baba függő!

31 hetes kismami

2008. nov. 27. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!