Lehet, hogy süket, vagy csak nagyon nyugodt baba?

Ne gondolj ilyesmire! Nem biztos, hogy zavarják őt az erősebb hangok. Voltam már párszor moziban babásan, volt, hogy rugdalt, de volt, hogy nem.
Ne izgasd ezen magadat, biztos nem süket a babád!
Boldog babavárást.

Szia!
Egész biztos, hogy csak nyugodt a babád! A halláskárosodás egyébként egy hónapos kör körül vizsgálható érdemben, de ne aggódj, minden rendben van a kis pocaklakóddal!

Mosolyogtama a kérdésen, mert saját magamra emlékeztetsz. Amikor a kislányom megszületett és a kórházban voltunk, azt vettem észre, hogy lehetwett bármilyen hirtelen nagy zaj, az én gyerekem aluddt, mint a mormota. Sírva hívtam fel az anyukámat, hogy biztos nam halla gyerek...
Már azon gondolkodtam, hogy jelbeszéddel kell majd kommunikálnunk, meg egyéb ilyen "hülyeségekre". (Elnézést azoktól, akiknek valóban van ilyen problémájuk!)
Most 4 éves a kisasszony de még azt is meghallja, amit nem kéne...:-)
Ne aggódj! Meglátod, néhány hónap múlva te is mosolyogni fogsz az aggodalmaidon!
Boldog babavárást

Szia!
Ne aggódj ezen, mert eleinte nekem sem moccant meg a hangosabb zajokra. De úgy 29-30. héttől már igen, és akkor sem mindig! Szerintem ez is baba függő!
31 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!