Igaz hogy 24. hét környékén Nagyon Aktív és Teljesen Nyugodt időszakok váltják egymást a baba mozgásában? Másnál is így van?
szia!
ez így van. Sőt befolyásolja a mozgását a Te fizikai állapotod (ha sokat jössz-mész, elfáradsz... nagyobb az igénye neki is a pihenésre- Tapasztalat) illetve a frontok , időjárás is befolyásolja. Ráadásul nincs még szabályos alvás-ébrenlét ciklusa, tehát nem mindig ugyanazokban az időközökben aktív, illetve nyugodt. Nyugi , semmi baj nincs :))
36 hetes kismami
első vagyok:)
Na, látod:)) egyébként kezdetben én is "izgultam", hogy hol ez a gyerek... tegnap kilöki az oldalam , ma meg miért nem?- érzésekkel szerintem a legtöbb kismami szembesül. Néha cselhez folyamodtam. Ha elkezdtem enni/inni valamit, észrevettem, hogy akkor utána "belelendült" a rugdosásba,ha nem is sokat , de jelezte, hogy itt vagyok :)ezt folyamatosan tapasztalom nála azóta is. Valaki ajánlotta itt 1x a jégkrémet . Na, az is 6ásos :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!