Vajon hogyan tudom már terhesség alatt "edzeni" a babámat arra, hogy kiegyensúlyozott, nyugodt baba legyen, ha megszületik?
alapvetően nyugodtak vagyunk mindketten, remélem, a páromra fog ütni, mert ő egy haláli nyugodt ember, én hamarabb felkapom a vizet. Hangosan nem beszélünk, néha van, hogy kiborulok a munka miatt, de az hamar elmúlik, és akkor sem hangoskodok. Ezen kívül pedig vallom azt, hogy a sok ének, mondóka, a nagy és kiadós séták, a nyugodt környezet fog rajta formálni. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy rossz, vagy problémás gyerek legyen.
Van még valakinek ötlete?
na jó, de itt mindenki nagyon szereti a babáját, a Szoptatás és a Babák linkeknél mégis rengetegen panaszkodnak, hogy miket csinál a kicsi. Akkor most ez hogy van? Amúgy köszi az aggódást, nem stresszelelm túl magam rajta, majd kialakul, de szerintem minden első babásban megfogalmazódik hasonló kérdés. És így 24 hetesen lassan már megfordul a fejemben, hogy te jó ég, mit fogok kezdeni azzal a csöpp babával, amikor hazahozom a kórházból. És egyetlen rossz mozdulat, tett, engedékenység bármi utána lehet, hogy később (mikor rájövök, hogy valamit rosszul csinálok) nagyon nehezen javítható.
Ti sohasem gondolkozatok ilyesmin, hogy ennyire leszóltok érte?
Szia!
Ha tudod milyen jegyben születik a babád, az sokat segít a dolgon. A születési jegyek tulajdonságai ugyanis eléggé eltérőek lehetnek.
Az én babám Halak lesz, ha időre születik. Tehát eléggé érzékeny, nyugodt babára számíthatok.
Ha ismered a gyermeked ilyen jellegű tulajdonságait, akkor kevésbé fogsz kiakadni egy-egy megnyilvánulásán, ill. jobban tudod igazgatni, segíteni majd a kis felfedezőt a élet nagy dolgaiban is. És - engem legalábbis - ez megnyugtat.
Persze nem lehet mindenre felkészülni, de kiindulásnak nagyon jó dolog.
Rengeteg babahoroszkóp létezik már a neten, nézegess körül egy kicsit. És rá fogsz jönni, hogy tényleg milyen különbözőek tudnak lenni már az egészen pár napos babák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!