Véleményeteket szeretném kérni egy fiú névről. Mennyire passzol a vezetéknévhez vagy mi a véleményetek? Bővebben lent
Még nem tudjuk a gyerek nevét, csak sokaktól hallottam nem az lett, mint amit az orvos mondott, s hogy választani kell az ellenkező nemből is egy nevet szülés előtt. A lány név már meg van. Csak a fiú névnél nincs egyetértés a párom és köztem. Mivel lánynevet ő választott így belement abba, hogy fiút válasszak. Mandula Levente, Mandula Máté és Mandula Milán jött nálam szóba. A párom a Leventére mondta, hogy az nála el is megy, de a többiről hallani se akar, de hozzátette, hogy a Mandula Leventéről sok gúnynevet kitalálnának, pl. Mandula Levendula, s élete végéig gúnyolnák szegényt, s ettől tart. Nekem a levente már régóta tetszik, azért akartam, de gondolkozóba estem a párom kijelentése után.
Ő Hunort akar, de az nálam szóba se jöhet. Nem igazán jön be. A Mandula Leventéről valami vélemény? A vezetéknévhez mennyire passzol szerintetek? Még a Mandula Levente Bence, amire gondoltam, bár a párom nem igazán akar két keresztnevet a gyereknek. Utólag soknak találtam benne az e betűt, de arra gondoltam, hogy így jobban merném neki adni a Levente nevet, s később, ha valami oknál fogva nem tetszene neki a Levente, vagy gúnyolnák, van választása.
Szóval leginkább az érdekelne, hogy Mandula Levente, vagy Levente Bence. S vélemények ezen nevekkel kapcsolatosan.
Én a Mandula lánynévről nem hallottam sosem, de amint az utolsó is írta, a gyerek VEZETÉKNEVE lesz a MANDULA. S a kérdésem pedig az volt:
A Mandula vezetéknévhez mennyire passzol a Levente?
*adjátok
Bocsánat elronottam :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!