Masnak is nehezen megy az alvas mostanaban?
Én pont ma töltöm a 38.hetet. Nagyon nagyon mélyen alszom pár hete, mintha rákészülne a testem, hogy nemsokára vége a jóvilágnak, már ami az alvást illeti :)
Előtte voltak hülye álmaim, állandóan szültem álmomban, reggelre mindig tök elfáradtam...
Ha már aludni nem tudsz, próbálj meg lazítani, pihenni, sok munka vár ránk hamarosan!!
allitolag termeszetes, keszul a szervezeted, hogy a babaval nem sokat fogsz..
amugy igen.. vannak napok, amikor nagyon jol alszom, de tobbnyire nemcsakhogy nem tudok aludni, de a parom se tud, mert en nem tudok
pedig megcsak 26,4 hetes vagyok.. mi lesz kesobb..
szopiparna neha segit, sokszor nem..
28 hetes vagyok, az hogy vegigaludni az ejszakat...hat nem is emlekszem mikor volt utoljara :) ha el is alszom kb fel orankent orankent felebredek. Vagy mert rettento marhasagokat almodok (altalaban hogy a parom megcsal, elhagy,nem kivancsi a gyerekre) (aminek persze semmi alapja nincs, ez csak az en hulye hormonjaim, es ahogyan olvastam masnak is vannak ilyenek) vagy mert a pici meg sem alla egesz ejszaka (amit imadok...de neha mar nagyon faraszto) vagy mert allando pisilesi inger gyotor.
Kicsit aggodok mi lesz igy velem kesobb? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!