Hogy is írjam, ma reggel nagy wc-éztem és mostanában elég nehezen megy és jött egy kis sötét, szinte fekete és egy kis pirosas folyás. Ugye ettől nem lesz semmi baja a babának?
Szia!
Szerintem is mindenképp hívd fel a védőnőt,de biztosan ő is csak azt tudja mondani hogy nézesd meg magad az a biztos.Sztk-ban biztosan van orvos akihez jársz és menj el oda.Ez nem játék.Inkább fölöslegesen menj mint hogy valami baj legyen.
Sok sikert!
29 hetes km.
Köszönöm a válaszokat!
Felhívtam a védőnőt és el is jött hozzám. Azt beszéltük meg, hogy ha nem görcsölök és már nincs semmi akkor szerinte nincs gond, de ha mégis akkor menjek a körzeti orvoshoz ha pedig hétvégén lenne akkor menjek az ügyeletre. Amúgy úgy gondolja, hogy az erőlködéstől megpattanhatott valami ér bent és azért volt ez a dolog. Ajánlott több dolgot amitől könnybben mehet majd a wc-és (több rost, sok folyadék, szilvalekvár).
Amúgy azóta tényleg nincs semmi, a baba ficánkolgat odabent, nem érzem rosszul magam.
További szép napot neketek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!