Terheleses vercukor ertekeim, ehgyomri 3,91, 120 perces 7,89 lett, jol sejtem, hogy nem lesz jo?
Mire szamitsak?
Kicsit megijedtem.
26 hetes vagyok.
Eddig 3 kg jott fel ram.

Nem a legjobb.
Dokitól fugg, hogy mit fog javasolni, mert nem mindenki veszi nagyon komolyan a határ értéken lévő eredményt
Én szemelyszerint javaslom a diétát, mert az Amúgy is hasznos

Feher liszt mentes.. Igy ertettem :) sokszor keveset kell enni, napi 5x, 6x, dietetikus segiteni fog... illetve merni a cukrot naponta tobbszor(nekem a dieta ota tokeletes ertekeim vannak, kopkop)
Amikre figyelek:reggelire 2 max 3 szelet tk tönkölykenyer kb 30 ch legyen meg a reggeli.. (piritost tilos, gyors szenhidratta valik, puffasztott dolgok szinten tilosak..). Tejet 10 ora elott tilos, de azt is kitapasztalod majd, h a te cukrod mit bir s mit nem. Minden etkezes melle mehetnek a husok, turo, tejfol, sajtok, felvagottak, zoldsegek...Feher rizs helyett barna vagy basmati a jo, durum vagy tk teszta, ha lehet kimerve, egy ebed/vacsora legyen 50 gramm ch. Lenyeg,h minden cukormentes legyen, rengeteg termekben van cukor, szal mostanstol minden csomagolast nezz meg, nezd meg a cukor "szinonimait" s tudni fogod jo e az neked vagy sem. Tizoraira uzsira korpovit keksz natur joghurttal, gyumolcs, turo, iyesmik mehetnek. Nezz utana a gyors es lassu felszivodasu szenhidratoknak. Reggelire, vacsira ink legyen lassu, ebedre vegyes, tizorai, uzsi mehet vegyes, gyors.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!