Most mi a jó èrtek terhessègi terhelèses vèrcukornàl?
Figyelt kérdés
Jelenleg 37 hetes terhes vagyok. Voltam 24 hetesen terhelèses cukormèrèsen ah ok ehgyomorra 4,7 lett 120 kèsőbb 6,4. A labor leleten 7,8 terhelèsre a hatar bar a laborba mondtàk màrcius 7 èrtèknèl is oda kellessz figyelni ha kèt órànàl annyit lesz. Nekem akkor erre se a doki se a vèdőnő nem mondta, hogy rossz lenne vagy diètazni kène a 6,4re. Viszont most megijedtem a neten ilyeneket is olvasok hogy 6,2 6,1 terhelèses èrtèknèl is diètazni kell. Most akkor mit csinaljak ? Kerdezzem meg a dolgot miert nem mondta hogy dietazzak mar erre is?2020. jún. 5. 12:39
1/3 anonim válasza:
Azért nem mondta, mert a határ 7,8. Afölött azonnal diab. A te értéked jó,bár nem tökéletes. Tökéletes akkor lenne, ha ilyen 5 körülre visszament volna. Érdemes rá odafigyelni, mert jellemzően a 30. terhességi hét után képes sokat romlani. A helyedben nem csinálnék semmi extrat. Kerüld a cukrot meg a fehér lisztes dolgokat, egyel 5x egy nap aztán max vegyél egy cukor mérőt ha nagyon aggódsz. Étkezés után 60 perccel kell mérni és nem lehet 7 fölött. Ha többször is ilyet mérnél akkor elég szakembert felkeresni.
3/3 anonim válasza:
Én most 25 hetesen voltam, éhgyomri 4.8, 120 perces 6. Nekem mindenki azt mondta, ez tökéletes. A fiamnál 8 éve 6.2 volt, azzal sem kellett semmit sem csinálni és a fiam is tökéletesen egészségesen született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!