Egyiket sem lehet, a citromot a lötyibe öntheted bele. Bár olvastam már olyanról, aki vizet ihatott.
2012. aug. 13. 07:36
2/13 anonim válasza:
Vizet simán lehet. Éhgyomri vérvételnél is engedélyezett a víz ivása.
2012. aug. 13. 07:38
3/13 anonim válasza:
Nálunk semmit nem lehetett enni,inni,nyaldosni sem. :)
Nem olyan borzasztó az,engem is beijesztettek,hogy milyen rettenetes.Aztán a fenét.Édes és kész.Kb. ennyi.
2012. aug. 13. 07:39
4/13 anonim válasza:
Nekem a laborosok mondták, hogy sima vizet ihatok, nem befolyásolja az eredményt. Sőt könnyebben lejön a vérem is ha iszok vérvétel előtt. :)
2012. aug. 13. 07:40
5/13 anonim válasza:
Nekem külön javasolták, hogy abban a 2 órában igyak vizet, hogy utána majd tudja pisilni. Valószínű, hogy kórházfüggő, majd kérdezz rá.
üdv.: 34 hkm
2012. aug. 13. 07:40
6/13 anonim válasza:
Nálunk nem lehetett inni sem. Igazából azért volt nehéz kibírni, mert tudtam, hogy nem szabad inni, így sokkal szomjasabb voltam. :)))
2012. aug. 13. 07:49
7/13 anonim válasza:
Nekem még teherbe esés elött kellett mennem terhelésre, ott adott a hölgy a lötyi után pár korty tiszta vizet és mondta, hogy ihatok de csak annyit amennyit nagyon muszáj. Kb 2dl-t ittam, több nem kellett.
2012. aug. 13. 07:50
8/13 anonim válasza:
A legértelmesebb dolog, ha OTT megkérdezed az orvost/assziszetensnöt, mert ezek szerint mindenhol más a szokás.
2012. aug. 13. 07:54
9/13 anonim válasza:
Én a vérvétel előtt semmit sem ittam, még mondták is, hogy vizet simán ihattam volna! Megittam a cukros vizet, de utána, amikor hirtelen rámtört a hányinger, csak a víz tudott segíteni! Egyébként mi ott rákérdeztünk: vizet lehet (szénsavmentes ásványvíz vagy csapvíz!)inni minden gond nélkül, az nem befolyásol semmilyen eredményt!
26+6 hkm
2012. aug. 13. 08:45
10/13 anonim válasza:
Nekem sajnos nem engedték meg, hogy igyak bármit is! :(((
Pedig én vízfüggő vagyok, és nagyon nehezemre esett a szomjazás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!