Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet, hogy terheléses...

Hogy lehet, hogy terheléses vércukornál 4,46 volt az éhgyomori, majd a cukor után két órával szintén 4,46 volt a vércukrom. Nem kellene kicsit többbnek lennie?

Figyelt kérdés
Ne értsétek félre mert örülök neki, csak a nővérke is meglepődött mikor kiadta a leletemet :-) Ilyen gyorsan lebontotta a szervezetem a cukrot?
2013. nov. 1. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen jó eredmény. Nekem az éhgyomri 4.6 volt, majd utána két órával 2,7. Meg is dicsért az orvos! :)Én mondjuk simán megittam a 7,5 gramm glükózt, és semmi bajom nem is volt tőle, teljesen jól éreztem magam. Mondtam is a férjemnek, hogy ha ez ilyen jó buli, akkor jövök máskor is. :) Engem előtte mindenféle szörnyűségekkel rémisztgettek, hogy majdnem elájultak, meg kihányták stb.
2013. nov. 1. 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez természetes, én cukorbeteg vagyok, és evés utáni értékek teljesen változóak 4-10-ig ingadozik.
2013. nov. 1. 17:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Én sem voltam rosszul, sőt miután levették a kétórásat, már annyira éhes voltam, hogy befaltam két hot-dogot egyszerre. :)A cukrot kb. három húzásra megittam, míg az előttem levő kismama szenvedett vele. A végén már úgy kellett szegénybe beleerőszakolni a maradék cukrot. Úgy látszik, szerencsések voltunk :)
2013. nov. 1. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyan annyi volt, szerintem ez nem probléma. Mondjuk én ennyi cukrot simán elfogyasztok napi szinten, ha nem rakták volna vízbe én akár kanállal is megettem volna.
2013. nov. 1. 17:07
 5/6 anonim ***** válasza:
4.5 volt 2 óra múlva 4.6 volt. Majd nem ugyan annyi, nem probléma egyáltalán. Én is nagyon féltem a vizsgálattól, mert mindenki mondta, hogy ilyen meg olyan rossz, meg hasmenése lett, kihányta stb. Hát szerintem egy kicsit el cukrozott limonádé de semmi szörnyű nincsen benne, semmi bajon nem volt, se ivás közben, se várakozás közben, se utána.
2013. nov. 1. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Terhesen nem probléma mivel ilyenkor több inzulint termel a szervezet ez a normális. Ez akkor gond ha nem terhes az ember.
2013. nov. 1. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!