Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg szabad vajazni a zsömlét...

Meg szabad vajazni a zsömlét terheléses vércukornál?

Figyelt kérdés

Holnap reggel kell mennem terheléses vércukorra, és miután levették a vért, ennem kell egy zsömlét és innom kell 2dl tejet, és utána megint vesznek 1 óra múlva ugye.

24h km

2012. ápr. 18. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. Csak üresen szabad megenni.
2012. ápr. 18. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Zsemle+tej? WÁÓ, nálunk 2dl langyos, cukros víz van, utána 2 órán keresztül egy korty víz se. Szerintem le fog menni az a zsemle vaj nélkül is....
2012. ápr. 18. 18:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Vaj nélkül kell megenni.Nálunk(BP.X.ik ker) is cukros lötty van,de szerencsére annyi vizet ihattam utána amennyi belém fért.
2012. ápr. 18. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:

De jó Neked, hogy zsömlét ehetsz tejjel. Nekem már kétszer volt ilyen vizsgálat és mindig a cukros lötty volt utána meg semmi ivászat.

Nekem amúgy a vérvétel előtt volt vizelet leadás is a cukor miatt és volt 60 és 120 perces vérvétel.

2012. ápr. 18. 18:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is csak cukros víz volt, de utána ihattam, amennyit akartam.
2012. ápr. 18. 18:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor én szuper jó helyzetben vagyok. Épp tegnap voltam ezen a vérvételen és nekem nem kellett éhgyomorra mennem. Meg kellett itthon reggeliznem(amit akartam azt ettem-ittam) és ha letelt az egy óra reggeli után,akkor kellett bekopognom. Ennyi.
2012. ápr. 18. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy nem lehet semmit sem enni, max. vizet lehet inni. Én is majdnem kiájultam, de muszáj volt. :) De ezek szerint mindenhol más ...
2012. ápr. 18. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Én vesebetegség miatt kaptam ezt a zsömi tejest!

Semmit nem tehetsz bele,és sima fehér zsömit lehet csak!meg ugyea két deci tej!Ha lement az uccsó falat megnézed az órát,és onnan 1 óramúlva bemész megint!

2 éves kislány és 37 hetes pocakcsajszi anyuja

2012. ápr. 18. 19:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Én csepeli vagyok, úgyhogy itt ezt mondta a dokim, hogy ezt kell vinnem magammal:) Nekem is kell vizeletet leadnom, és éhgyomorra kell mennem:S
2012. ápr. 18. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!