Terheléses vércukor vizsgálatnál szintén igaz, hogy minden terhesség más?
Az első babámmal kétszer kellett megcsinálnom, mert elsőre visszajött fél órával a vége előtt. Másodjára nyitott ablaknál félkómásan vészeltem át a két órát. Most 21 hetes vagyok a másodikkal..közeledik ismét. Ettől rettegek a legjobban.
Aki átesett már rajta legalább két terhességnél, meg tudna nyugtatni egy kicsit, hogy most talán más lesz? Úgy kevésbé görcsölnék rá erre az egészre. Köszönöm!
Én is megyek nemsokára, mert én is 21hetes vagyok! :)
Nekem azt mondta a védőnő, hogy vigyek kis üvegben valódi citrom kifacsart levét, és nyugodtan keverjem hozzá a cukros lötyihez, mert ez nem befolyásolja az eredményt és ihatóbbá teszi! :)
Nem lehet, hogy az elsőnél hányingeresebb voltál?
De az elsőnél tényleg tovább voltam hányingeres :)
Akkor felszerelkezek egy jó adag citromlével!:)
Köszönöm a válaszodat!
Első vagyok! De azt a lelkemre kötötte, hogy csak valódi citrom leve legyen, ne olyan, amit a boltban már palackban lehet kapni, mert az már befolyásolhatja az eredményt! :)
Hátha most nem gyűlik meg a bajod a cukros lötyivel! :)
Kedves 3.! Akkor már túl vagy rajta! :)
Nem az íze a gáz számomra, hanem ahogy pár perccel a megivása után minimum 180 fokot fordul a gyomrom és kemény 2 óra hosszás koncentráció, hogy bent maradjon az a lötty :S
Kedves 1.! Köszi a tanácsot! Így fogok cselkedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!