Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tatabányán hogy zajlik a...

Tatabányán hogy zajlik a vércukor vizsg. Terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
A terheléses? Elmész a patikába, megmondod hogy terheléses cukorhoz kérsz cukrot. Tudni fogják! Kapsz egy papírzacsi cukrot, azzal mész majd laborba ÉHGYOMORRA! Leveszik a véredet, azzal és a vitt cukorral együtt átsétálsz a központi laborba. Ott leadod a véred, aztán behívnak és ott kell összekeverni egy pohár vízzel a cukrot. Megiszod, aztán 2 óra múlva szintén a kp-i laborban leveszik a következő adag vért is. Másnap mész az eredményért. Ennyi.
2009. júl. 16. 14:03
 2/5 A kérdező kommentje:
ok köszönöm!
2009. júl. 16. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:

igen így volt nekem, de miután leadod a kp-i-ba a reggeli véred, megvizsgálják és eldöntik kell-e innod. A többi stimmel. Szóval velem nem itatták meg rögtön, csak miután meglett az első eredmény (amire fél órát kellett várnom!)

ott voltam 8 előtt, sokan voltak, várni kellett és 1 re értem haza, pedig közel lakunk. Én hazaugrottam a 2 órában és mefőztem az ebédet kostolás nélkül:) vigyél facsart citromlevet azt tehetsz bele. jobb vele...

10 hós anyukája

2009. júl. 16. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok megint. Nekem nem engedték a citromlevet, de hallottam más kismamáktól, hogy nekik igen. Biztosan ez is attól függ, épp' ki van ott és milyen bugyi van rajta!! Szóval vigyél, legfeljebb nem teheted bele.
2009. júl. 16. 14:32
 5/5 A kérdező kommentje:
én is közel lakom de nem tudom hazamegyek-e. nem lesz kedvem visszamenni. ott dolgoztam a kórházban de sajna nem tudom ez hogy megy. Köszi a válaszokat!
2009. júl. 16. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!