Ajult mar el valaki terheleses vercukor vizsgalat alatt?
Figyelt kérdés
Eleg ajulos vagyok, es jovoheten kell mennem vervetelre. amikor megiszom a cukros vizet utana varni kell, van eselyem elajulni? Vagy utana mikor megyek haza?2012. márc. 30. 16:20
1/25 anonim válasza:
remélem nem ájulsz el:-)))Reggel kell menned éhgyomorra vérvételre, utána azonnal meg kell inni a cukros löttyöt amit előzőleg te csinálsz meg otthon.Aztán kát óra múlva megint vérvétel.nálunk nem szívesen vették ha hazamegyek közben.
2/25 anonim válasza:
Előző vagyok.Én az Örs Vezér téri sztk-ban voltam de hallottam olyat is akinek megengedték hogy hazamenjen közben csak hát ugye nem szabad enni semmit sem csak vizet inni.
3/25 anonim válasza:
Nálunk-és gondolom sok más helyen- várni kellett utána 2 órát, szépen, ülve.A cukros víz után az ember nem nagyon jól érzi magát, émelyeg, szédülget. Nem tart sokáig, de veszélyes bárhova is menni olyankor.
4/25 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy ez nem lesz olyan jo nekem. Akkor jo ha van velem valaki.
2012. márc. 30. 16:42
5/25 anonim válasza:
Én is ájulós vagyok. Konkrétan el nem ájultam, viszont nagyon szédültem és hányingerem volt. Lefeküdtem a padra a váróban, és ott vártam a 2 óra végét. Nagy élmény volt:(
6/25 anonim válasza:
jobb helyeken van fekvőpad, benn a nővérkéknél, oda fektetik a tényleges ájultakat, de te ne várd meg :)
kérd meg őket, had dőljél le, mert félsz az ájulástól.
kismamikkal mindig rendesek.
7/25 A kérdező kommentje:
Szupi. Egyre jobban felek. Nem fogom megvarni mig elajulok, mindig szolok sima vervetelkor is hogy elszoktam ajulni. Ez is valtozo van amikor csak szedulok van amikor kidolok. :)
2012. márc. 30. 17:10
8/25 anonim válasza:
Én alapból rosszul lévős vagyok, terhességen kívül is sajnos.Mikor volt a terheléses cukor, akkor bementem éhgyomorra, otthon előtte csináltam egy szendvicset, levették a reggeli vért, aztán megcsinálták a kis koktélomat :) és szépen kiültem könyvet olvasni, hogy ellegyenek terelve a gondolataim.Bejött, 2 óra csak úgy elrepült, mikor levették a 2. vért utána kiültem megettem a szendvicsemet és elindultam haza.Sokkal rosszabb lett volna ha a fehér falat kell bámulnom, akkor tuti, hogy ott esek össze!!!
9/25 anonim válasza:
Régebben én is mindig rosszul lettem a vérvételeken, mostanra a várandósságnak köszönhetően belerázódtam. A cukorterheléstől mégis rettegtem, mert annyi rosszat lehet hallani (eleve éhgyomorra kell menni, meginni a lötyit, 2 óráig se kaja se víz stb.). Szóval eléggé be voltam parázva. Ezzel szemben levették a vért (nagyon ügyesen), megittam a löttyöt (citromot tettem bele), hazajöttem, megírtam 2 e-mailt és visszamentem. Ismét levették a vért és 10 perc múlva már ezerrel gyűrtem magamba a lángost, mert azt kívántam. Szerintem kicsit túl van dramatizálva ez a dolog, és sokan csak azért lesznek rosszul, mert úgy "illik".
10/25 A kérdező kommentje:
koszonom a valszokat mindenkinek.
Sajnos nekem ez a legroszabb tunetem terhesseg alatt, hogy gyakran szedulok, meg akkor is mikor eszek rendesen. Valoszinu alacsony a vas szintem. Ezt is fogjak most nezni. Ezert tartok enyire ettol a teszttol.
2012. márc. 30. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!