Ajult mar el valaki terheleses vercukor vizsgalat alatt?
Figyelt kérdés
Eleg ajulos vagyok, es jovoheten kell mennem vervetelre. amikor megiszom a cukros vizet utana varni kell, van eselyem elajulni? Vagy utana mikor megyek haza?2012. márc. 30. 16:20
21/25 A kérdező kommentje:
Nem rajtam mulot a dolog. Ok kuldtek haza. mar csak 40 perc lett volna hatra.
2012. ápr. 3. 12:28
22/25 anonim válasza:
Most az egyszer összeszedhetted volna magad a babád érdekében! Nem kellett volna túl spilázni!
És ha szülsz majd, és fájni fog?
Akkor majd inkább jövő héten azt is?
:O
23/25 A kérdező kommentje:
koszi az utolso valaszat. Van mar egy 3 eves fiam, tudom milyen szulni. Es nem spilaztam tul, nem voltam ideges es volt tarsasagom akivel jot beszelgetem. Nem figyeltem arra mitortenik velem. megis roszul voltam. Ezt nem lehet szabalyozni. Kibirtam volna az agyon fekve meg roszul is, de a NOVEREK kuldtek haza.
2012. ápr. 3. 12:33
24/25 anonim válasza:
akkor, bocs, ez esetben a nővérek idióták.
25/25 A kérdező kommentje:
Vegre tul vagyok a vervetelen, es most masodik probalkozasra mar nem ajultam el. :)))
2012. ápr. 18. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!