Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok pattanás terhesség alatt?

Sok pattanás terhesség alatt?

Figyelt kérdés
13 hetes vagyok, mindig is problémás volt a bőröm aknék, hegek stb van ezen minden😃 de amiota terhes vagyok sajnos egyre több pati jön ki az arcomon😥 kiderült, hogy pajzsmirigy gondjaim vannak lehet ez az oka és már a várandóság előtt is ez miatt voltak pattanásaim? Sose voltam még ilyen vizsgálaton és eszembe se jutott, hogy esetleg ez állhat a háttérben 27N
2020. aug. 24. 09:53
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a hormonok miatt vannak a pattanások. Nekem is problémás volt az arcbőröm terhesség előtt és amikor terhes lettem is. Talán még rosszabb lett. Kb félidőben viszont változott a helyzet, szinte szép lett a bőröm. Amúgy nekem is pajzsmirigy alulműködésem van.
2020. aug. 24. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!