Menjek bőrgyógyászhoz, vagy elmúlik, terhességgel jár?
A biztonság kedvéért elmennék bőrgyógyászhoz.
Nekem csalànkiütésemnis volt az egész törzsemen.
Pattanásaim nem, de voltak véralàfutás szerű pöttyök a vállamon
Szülés után, amikor mentünk haza már eltűntek..
Nemigen voltam huzamosabb ideig napon, se strandon állapotomra tekintettel.. Pedig hiányzik.
Cetirizin van itthon, de nem szeretnék semmiféle gyógyszerhez folyamodni így.
Kíváncsi volnék esetleg szappan alternatívákra, vagy ilyesmikre,ami esetleg segít.
Nem kell hozzá huzamosabb ideig Napon lenni, én sem voltam. De amúgysem úgy értettem hogy kapkodd be az antihisztamint hanem hogy mutasd meg bőrgyógyásznak! Nézd meg, 3 féleképp diagnosztizáltunk máris.... honnan tudod melyik a helytálló? Csalánkiütés, napallergia és hormonális kiütés. Lehet hogy egy negyedik a valós bajod. Ne kend magad semmivel ami xy netezőbek bevált mert nem tudod hogy neked mi a bajod.
Én a napallergiámra kentem 7 féle dolgot tanácsok alapján és az első 6 közül bizony 4 csak rontott rajta, 2 meg halottnak a csók. 2 hetes viszketés után végre magán bőrgyógyász adott valódi ellenszert hogy ne terjedjen. Terhesen pláne ne "szappantanácsot" kérj neten hanem orvoshoz menj, ez nem játek. Ha esetleg annyira elhatalmasodik már csak szteroiddal lehet kikezelni az meg terhesen nem épp jó!
Nekem 9hetes terhesen jött ki övsömör
És pattanás szerűvel kezdődött az egész a nyakamon
Inkább elmennék börgyogyászhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!