Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés után visszajönnek a...

Szülés után visszajönnek a pattanások?

Figyelt kérdés

27 éves kismama vagyok. 12 éves korom óta tele vagyok nagy, gyulladt pattanásokkal, amikre semmi de semmi nem használ. Rengeteg vizsgálaton, orvosnál voltam már, köztük hormonvizsgálaton is, minden eredményem tökéletes, most nem részletezném bővebben.

Mióta terhesség vagyok el se hiszem, de letisztult a bőröm, néha-néha jön elő 1-2 db, de nem vészes.

Vajon szülés után visszajönnek a pattanások? Ne is reménykedjek?

2019. dec. 8. 21:28
 1/10 A kérdező kommentje:
*terhes
2019. dec. 8. 21:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem visszaállt minden, miután megszülettek a gyerekek: a bőrszárazság, a lassabb szőrnövekedés és a mellemen a pattanások is.
2019. dec. 8. 21:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nálam is visszajöttek.
2019. dec. 8. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is eléggé pattanásos voltam kamasz korom óta, de a terhesség alatt sokat javult a bőröm, csak egy-kettő volt. De sajnos a szülés után újra előjöttek.
2019. dec. 8. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is visszajöttek sajna ☹
2019. dec. 8. 22:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Ajj de kár. ☹️
2019. dec. 8. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is visszajottek
2019. dec. 9. 08:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem durva pattanásos bőröm volt terhesség előtt, de elmúlt 😮 azóta egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt.
2019. dec. 9. 08:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindig pattanásos volt a bőröm, minimum egy nagy gyulladt pattanás mindig volt az arcomon bármit kentem rá. A terhesség alatt egy sem volt, mióta megszületett sem jellemző, mensi és ovu előtt kijön 1-2 de klasszisokkal jobb a helyzet, a bőröm az idő nagyobb részében szinte makulátlan mióta gyerekem van.
2019. dec. 9. 09:39
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem terhesség előtt a vállamon és a hátamon volt mindig nagyon sok, na persze azért az arcomon is. A vállamon és hátamon sokkal ritkábban jön elő azóta pattanás, az arcomon viszont ugyanúgy maradt minden, nagyon zsíros a bőröm.
2019. dec. 9. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!