Amióta terhes vagyok nagyon pattanásos és csúnya az arc bőröm, valakinek valami bevállt kence?
Lehet más kategóriába tartozik a kérdés, viszont a terhességgel függ össze.
Aterhesség előtt dipalen nevezetű krémmel kentem az arcomat, amit orvos írt ki, szépen le is tisztult az arc bőröm. Viszont most terhesen nem használhatom. És megint vissza tértek a pattanások, főleg az államon. Nem is annyira a pattanás zavar hanem inkább a barna foltok amik utána maradnak. Bőr radir nem nagyon használ.
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem semmi nem használt. Nekem is az államon és a nyakamon volt sok.
Előtte nem voltam pattanásos.
De jó hír, hogy el fog múlni szülés után. Nekem kb. 1-1.5 hónap alatt letisztult.
Nyugi, ebből nem lesz minden. Engem a szőr, a striák és a narancsbőr elkerült, de a többi megvolt. Plusz szétnyílt hasizom.
1es válaszoló vagyok.
A lányommal volt ilyen csúnya a bőröm. Szülés után hetek alatt letisztult.
Ti tudjátok már a nemét?
És a májfoltot még nem is írtad. Én úgy nézek ki mint egy leopárd, pedig egy csomót költöttem drága kencékre.
A kérdésedre válaszolva nekem sima micellás víz enyhítette a pattanásokat. Nem tüntek elteljesen, de kevesebb lett tőle, nekem a hátam, vállam volt olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!