Ha valaki nem szed terhes vitamint, csúnya lesz a bőre, hullani kezd a haja, a fogai, vagy romlanak?
Az első babánál nem szedtem semmit, mivel akkor még nem volt "divat"
Változatosan ettem, ennyi. Egyik, fenn említett tünet sem jelentkezett nálam a terhesség alatt.
Most viszont szükségesnek éreztem, mert sokkal rosszabb egészségi állapotban voltam.... Pl. hajam jobban hullott, inyem vérzett....
Szóval ki hogy érzi, sztem.
Ha egészségesen táplálkozol, beviszed a napi vitaminszükségletet ezáltal akkor nem. Viszont a baba érdekében jobb, ha szedsz vitaminokat (magnézium, folsav, stb).
A hajad terhesség alatt egyébkébt sem hullik, legalábbis nem akkora mennyiségben. Általában szülés után 2-3 hónappal kezd kihullani az a haj ami terhesség alatt nem hullott ki. Ezért van az, hogy utána marokszámra hullik.
A fogak romolhatnak, ezért is kell menni vizsgálatra, ezért kell annyira pótolni a vitaminokat, mert a baba nagyon sokat elvesz.
Én terhesség elejétől szedtem, minden nap. Emellett egészségesen, választékosan ettem. Nem romlottak a fogaim, a bőröm is szép volt, maradt is, a hajam erősebb lett, viszont szülés után nekem is hullott nagyon. De nem kell pont terhes vitamint szedni, van aki külön vesz D, C vitamint, Magnéziumot, folsavat.
Uhh az utolso valasz jo nagy baromsag.
Elotte mar mindent leirtunk, miert jo es miket javasolnak ;)
Én szedtem vitamint!
A hajam hullott, a fogaim nem romlottak.
Szerintem nincs összefüggés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!