Lehet baja a babámnak az alkoholtól? Mielőtt megtudtam hogy terhes vagyok volt egy nagyon "csúnya" szülinapi bulim
Figyelt kérdés
Azon a hétvégén nem jött meg a mensim és akkor tudtam meg hogy terhes vagyok, előtte semmi jele nem volt. Károsodhatott a baba?2011. júl. 2. 11:01
1/10 anonim válasza:
Nem olvastam én már ugyanezt a kérdést?
Egyébként nem, semmi baja nem lett a babádnak, nagyon sokan vannak így.
2/10 anonim válasza:
NEM! bölcs a természet: addig nem árt (2-3hét).
Ha tudod már, és akkor teszel valami kártékonyat,
akkor már árthat.
3/10 anonim válasza:
a természet valóban bölcs. ilyenkor még az 50-50%-os szabály érvényes, ha ártottál akkor nem marad meg.
egyébként, én is jártam hasonlóan, van két gyönyörű gyerekem...és vannak szülinapi bulik is :)
4/10 judavi válasza:
Nem lesz semmi baja. Én a Szigeten voltam mielőtt megtudtam hogy terhes vagyok. Nem szomjaztam és elszívtam majdnem egy egész doboz cigit egy éjszaka alatt... :S
6/10 anonim válasza:
nem,beágyazódás előtt semmi kapcsolata nincs a szervezeteddel. az pedig az elmaradt menstruációd ideje
7/10 anonim válasza:
Nehogy akkor ágyazódjon már be, amikor meg kellene jönnie!
8/10 anonim válasza:
Én pedig úgfy tudom, akkor ágyazódik be, amikor meg kellene jönnie. Sokan épp azon agggódnak, beágyazódásos vérzés, vagy megjött.
9/10 anonim válasza:
Mivel a peteérés aciklus közepén van,a beágyazódás pedig ez után 10-12 nap és kb 1 hétig tart,ezért aklkor ágyazódik be amikor meg kéne jönnie. Számolj már légyszives kedves előző
10/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Én is ezt írtam, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!