Terhesség elején más is nagyon pattanásos lett?
Figyelt kérdés
5hetes vagyok, de valami borzalom... Amúgy is szokott lenni, de nem ennyi. Némelyik fáj is...2019. okt. 26. 12:38
1/7 anonim válasza:
Igen. Sajnos majdnem végig fent állt ez a gyulladásos folyamat a hormonok miatt.
2/7 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy mindenkire másképp hat a terhesség. Nekem az a 9 hónap alatt gyönyörűen kitisztult a bőröm, soha olyan sima nem volt mint akkor.
3/7 anonim válasza:
Igen, az elej~n, kB 1 hónapig tartott. Sose voltam pattanásos, de akkor igen. Szerencsére nem volt túl durva, de nagyon zavart
4/7 anonim válasza:
12 hetes vagyok.
Ritkán jön ki. Akkor is egy. Mikor mensiztem jóval több. Nekem az anyajegyeim lettek sötétebbek.
5/7 anonim válasza:
Én is így voltam. De kb félidőben változott, szép lett az arcbőröm.
6/7 anonim válasza:
Az elején csúnya volt a bőröm, aztán meg normális. Semmi "ragyogás". Hajam szintén: először fakó volt, aztán meg olyan, mint mindig.
7/7 anonim válasza:
Én is 5 hetes vagyok és most múlt el, már az elmaradt menszesz előtt 3-4 nappal kijött egy csómó és bő egy hétig meg is voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!