Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy vészelte át?

Ki hogy vészelte át?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6hetes 3naposak vagyunk jelenleg.

Még nagyon a terhesség elején vagyok.

De már most elkezdődött a nálam hányinger-émelygés-szédülés.

Ti hogy vészeltétek át? Mi segített abban hogy jobban legyetek?

#terhesség #Rosszul közérzet
2020. aug. 23. 13:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint egy kis ropi és egy magne-b6 szokott segíteni, a dokim ajánlotta a hányásra, émelygésre a magne-b6-ot és nekem sokat segít 😊 6 óránként szabad belőle bevenni 1 szemet
2020. aug. 23. 22:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is B6-vitamint ajánlott az orvos, szedtem is, de sokat nem használt. Állítólag a gyömbér is segít, de én utálom az ízét, úgyhogy émelygéssel pont nem kezdtem el azt is enni. Üres gyomorral volt mindig a legrosszabb, szóval próbáltam mindig enni valamit. Kerültem az olyan ételeket, amelyeket undorítónak találtam (majdnem mindent :D ). Szóval én nem találtam semmit, ami sokat segített volna, nagyon nem volt kellemes, de aztán a 18. hét környékén teljesen elmúlt.
2020. aug. 25. 04:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia!Én az első trimeszterben végig hányingeres voltam. Annyira, hogy csak vajas kenyeret ettem a többi ételt magamba eröltettem, mert tudtam, hogy ennem kell mást is. Pl húst.Mindentől undorom volt, még a finom húsleves illattól is. Fogytam 5 kilót abban az időben.Nekem semmi sem segített, hogy jobban legyek. Talán a mentol kicsit enyhítette, de nem túl hosszú ideig. Most 34 hetes és 2 napos vagyok. Az orvos azt mondja minden rendben szépen növekszik és boldog baba. Sokat mozog. Kitartás! Túl lehet élni. Jó baba várást!
2020. aug. 28. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!